Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

A jak wzrasta punktacja dla strony, gdy jej statrank wzrasta? Idzie to jakoś oszacować?

Dajmy przykład, strona ze statrankiem=0 daje w sumie 500 punktów. Ile dawałaby tych punktów dla statrank =1, 2, 3 itd. (reszta parametrów nie ulega zmianie)?

Nie wiem czy ktoś to sprawdza... Zasadniczo domeny z SR= 0 nie opłaca się tryzmać, bo i po co ?

Ciężko jest z nowych domen zrobić coś więcej niż SR=1, naprawdę ciężko.

@up dodałem domene co ma statrank 10 dostałem na dzień dobry 833 pkt pewnie gdyby ocena strony była wyższa, a jest 3 to i ilość tych pkt byłaby większa :)

To teraz niech weźmie na klatę trochę linków wychodzących i zobaczysz jaki będzie statrank.

Ze swojej strony radzę się nie sugerować mocno startowym statrankiem. Bo, po chwili domena przestaje odpowiadać na większość starych fraz i jest , tym bardziej, jak przyjmie sporo linków wychodzących.

• Like 3

Proszę o pomoc. Amatorsko pozycjonuje jeden serwis, mam do niego kilka stron zapleczowych i zastanawiam się czym je podlinkować. Pomysł padł na statlink. 

Czy ma to sens?

Czy żeby w ogóle zacząć trzeba znaleźć kogoś kto sprzedaje punkty, czy poprzez samego statlinka można odkupić punkty od losowej osoby? 

Najlepiej znaleźć osobę sprzedającą punkty - wystarczy zajrzeć do odpowiedniego działu ogłoszeń na tym forum ;)

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

Wczoraj jak byłem na statlink koło 22 (Data ostatniego logowania: 2016-08-16 22:15:51) i teraz ciągle działa, więc jak to mówią 'u mnie działa' :nie_powiem:

It's just you. https://statlink.pl is up.

Edit: Może to przez to:

###    Prace nad bezpieczeństwem systemu ( 2016-08-17 )

Informujemy, że w kontekście trwającego audytu bezpieczeństwa wprowadzamy następujące działania profilaktyczne:

1. Systemowo wymuszamy odświeżenie danych automatycznego logowania.

Edytowane przez noupe