Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście nie da się zalogować, a chciałem sprawdzić  czy dostałem coś więcej punktów za moją nową domenę w systemie, która na start dostała 12 punktów (+1 bonusowy za unikalne ip) ( i po kilku dniach +5 punktów za przyjęte linki).

Świeża, statrank 0, 3 gwiazdki. Jednym słowem nie opłaca się trzymać stron ze statkiem 0.

A tak na marginesie: byłoby zainteresowanie na listy wolnych domen statrank (większość 1-3)?

Domeny ze Statrank: 1, site 25, 3 gwiazdki dostają na start jakieś 200-250 punktów

@noupe u mnie domeny z Statrank 10 na start mają 900 punktów, po miesiącu generują 3 tyś - strona ma 50 artykułów wstawionych.

Jeżeli potrzebujesz domen pod z statrankiem ponad 5 daj znać na PW.

@okazwłoka na pewno się nie opłaca dodać stron z Statrank 0....

Edytowane przez nowyyy31

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Jak @adek nic nie będzie mieć przeciwko do zrobię zrzut gdzie domena została dodana w maju i ma jeszcze z tego co pamiętam StatRank 3, ale początkowo miała wyższy...
Ale według mnie i ta bardziej opłaca się dodawać domeny z statrankiem 10 którym będzie powoli spadał, niż domeny nowe które mają 0 i jest ciężko "nabić" SR 1.

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Tak aktualnie nie można zalogować się do systemu, problem prawdopodobnie dotyczy wszystkich użytkowników. 

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

A ja mam inne pytanie, dostalem dzisiaj mnostwo autoreply na generyczne maile wyludzajace dane BZWBK wyslane z domeny ktora jest w statlinku. Mial ktos taka sytuacje  ? Zglosilem to do hostingu czy nie bylo jakiegos wlamania, ale cos mnie tknelo czy przy okazji wlamu do statlinka ktos jednak nie podmienil plikow statlinka i nie wykorzystuje ich do spamu....

Mila ktos z was taki przypadek ? Sytuacja miala miejsce dzisiaj.