Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Dalej statrank się zmienia. Czy jeszcze nie ma wyregulowanych "suwaków"? A może jest przeliczany tak długo?

Statrank jest przeliczany codziennie a dokładniej to 2 razy dziennie.

Przed 4 rano i przed 16.

Tylko każda domena jest aktualizowana chyba co jakieś 30-40 dni.

Dlatego akurat wypadło na wasze domeny ale u mnie codziennie są zmiany dla jakiś innych domenach.

Kupujesz punkty, ktoś wykonuje transfer na twoje konto statlink, dodajesz linki, przydzielasz ilość/przyrost dzienny i ustawiasz jeszcze pare innych drobiazgów przy każdym linku (kategoria strony itp).

Dzięki!

Dodałem już link.

Czyli system sam mi dobierze domeny i ja nie mogę sam ją dobrać?

Jak kupić punkty? Tak rozumiem że w systemie nie ma sprzedaży.

Oplata za link - to jednorazowy koszt czy codziennie płacę za link punktami?

Przepraszam za tyle pytań : )

Czyli system sam mi dobierze domeny i ja nie mogę sam ją dobrać?

Sam dobierze ale jak przydzieli Ci link na jakiejś słabej stronie to możesz go usunąć i przydzieli gdzie indziej.

Jak kupić punkty? Tak rozumiem że w systemie nie ma sprzedaży.

Dział bazar na forum statlink albo dział ogloszenia na tym forum. 1000 punktów teraz chodzi za ok 15zł za to masz mniej wiecej 80linków.

Oplata za link - to jednorazowy koszt czy codziennie płacę za link punktami?

Jednorazowy. Jeżeli przydzielisz na jakiś link np 10 pobrań czyli 10 takich samych linków to pobierze z konta ok 120punktów. Punkty z reguły opłacasz co miesiąc - zależy jak sie dogadasz ze sprzedającym.

Czyli, ja zrozumiałem ten system tak: tworzysz jakiś strony-smieći dla uzyskania punktów i kupujesz za te punkty linki dla innej strony : )

Tak średnio bym powiedział, chciałbyś swoje linki na śmieciach? Przeczytaj regulamin Statlinka.

Kto ma chęć sprzedać mi 1000punktów za 10zł ? Proszę w priv

W taki detal sie nikt nie bawi na tym forum a cena jaką proponujesz to raczej przy dużych ilościach.

Edytowane przez AndrzejW

tworzysz jakiś strony-smieći

Zależy co masz na myśli pod "śmieci", bo jeśli to co ja myślę, to takie strony nie przechodzą przez moderacje (czyli: teksty z mieszarki, z dziesiątkami linków wychodzących, nie podlinkowane [domena nie podlinkowana nie dostaje statrank, a strona ze statrank = 0 to jakieś 200pkt, a takich się nie opłaca robić). W Statlink można spotkać też "normalne" portale dla ludzi (aktualizowane codziennie), a nie tylko dla robotów.

Albo robisz swoje strony na swój użytek (za dodane strony dostajesz punkty, punkty wymieniasz na linki na innych stronach).

10zł / 1000 pkt to możesz negocjować, ale jak będziesz potrzebował 100k punktów miesięcznie, a nie przy 1k

Edytowane przez noupe

Zależy co masz na myśli pod "śmieci", bo jeśli to co ja myślę, to takie strony nie przechodzą przez moderacje (czyli: teksty z mieszarki

Zgłaszacie takie strony do moderacji statlinka? Pare dni temu przejrzałem część linków i było sporo stron gdzie content to totalny bełkot wyprodukowany automatem i jakoś nikt tego nie wywala z systemu.