Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie znalazłem kategorii dla stron regionalnych. Wrzuciłem do "Media, Wiadomości, Reklama", mam nadzieję ze będzie pasowac. Mozna by umiescic info o wszystkich punktach/wykorzystanych punktach na gorze strony kolo "Zalogowano:...".

Widze ze ladnie rosnie ilosc domen/IP :)

Nie znalazłem kategorii dla stron regionalnych. Wrzuciłem do "Media, Wiadomości, Reklama", mam nadzieję ze będzie pasowac. Mozna by umiescic info o wszystkich punktach/wykorzystanych punktach na gorze strony kolo "Zalogowano:...".

Widze ze ladnie rosnie ilosc domen/IP :)

rosnie rośnie, tyle ze przez to coraz wiecej czasu dziennie trzeba siedziec nad tym a doba ciagle 24 h ;]

Chciałbym dowiedzieć się jaka jest przyczyna spadku punktów za moje 2 strony?

Dodam, że site jest wgóre a ilośc pkt ciągle maleje. W ciagu miesiąca spadek o jakieś 20%

Edit: domyslam się że chodzi o fakt, że moje strony są w kategoriach, w których jest przesycenie, przez co, spada ilośc linków z moich stron, zgadza się?

Edytowane przez Laambada

Buncol: kategorie będą zreorganizowane najpóźniej do końca miesiąca, będziemy uwzględniać wszystkie sugestie z naszego forum, z tego co pamiętam Twoja również się tam znajduje.

Lambada: przyczyn może być wiele tak jak wiele jest parametrów stron, może zwyczajnie ktoś usuwa swoje Linki z Twoich stron, może system je usuwa bo np podstrony wypadają z indeksu a w zamian za nie wchodzą nowe do indeksu na których od razu nie ma przecież przydzielonych linków statlink, może pr sie zmienił, a może wskaźnik ilości treści się zmienia w miare "odkrywania" przez system kolejnych podstron... wiele jest opcji, musisz pomonitorować parametry tych stron.

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Pozwoliłbym sobie zauważyć, że linki do stronek html są zdecydowanie szybciej przydzielane, aniżeli do stron o dużym site, albo strony typu wordpress, do których przydzielanie trwa wieeeki.

Nowa stronka html została wypełniona błyskawicznie linkami po brzegi, a nieco starsza strona i już dawno dodana uzyskała jedynie 16 przydzielonych linków, w tej samej kategorii.

Czy to system tak działa, czy poprostu niektóre strony mają tego pecha?

Nie ma tu zależności, każda strona indywidualnie jest traktowana przez system, więc może zdarzyć się dokładnie odwrotnie. Na naszym wewnętrznym forum można conieco znaleźć na temat szybkości przydzielania.

Edytowane przez Noel

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

bedzie roznica - system co jakis czas sprawdza co sie dzieje ze stronką.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint