Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Adek, przecież nie macie się czego wstydzić, same wartościowe strony przyjmujecie. A adres strony www chyba nie jest czymś "prywatnym"?

Pewnie gdzieś macie jednego "arka_inc" ale może jak paru wam odejdzie do konkurencji z poważnymi stronami (a nie wygenerowanymi mapami google), to zrozumiecie że te czasy gdzie PARTNERA traktuje się jak DOJNĄ KROWĘ a nie jak PARTNERA minęły z upadkiem ZSRR. :)

Dobra, ja już się poddaję, szkoda (mojego i waszego) czasu.

arek nie ironizuj i nie troluj nam w wątku. Co ma nie przyjęcie katalogu do ,,traktowania Ciebie jak dojna krowe" ? Nie podoba mi się cos to tego nie kupuje, i Tobie tez to radze. Po katalogach płakać nie bedziemy.

Amen

System jest dobry, jednak powinna byc mozliwosc zablokowania domeny w ktorej nie rzycze sobie umieszczania linkow.

Chetnie bym sie pozbyl jednej w ktorej nie moge nieraz sprawdzic swojego linka bo dostep jest po zarejestrowaniu.

Chodzi o te nieszczesne mojeforum a mam zbyt duzo linkow tam, aby korzystac z "wycofaj swoj link"

Mam do was pytanie, w statlink.pl jakie strony są najlepiej punktowane? Przykładowo lepiej zrobić stronkę z unikalnymi 100 artykułami czy 10 stron po 10 artykułów?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Mam do was pytanie, w statlink.pl jakie strony są najlepiej punktowane? Przykładowo lepiej zrobić stronkę z unikalnymi 100 artykułami czy 10 stron po 10 artykułów?

Jedna ze 100 podstronami z porzadna grafika, na domenie glownej zeby dostac jak najwieksza ilosc gwiazdek i sporobowac zrobyc jak najwyzszy PR wtedy dopiero dostaje sie porzadna ilosc pkt duuuuzo wieksza niz na malych stronkach na subdomenach z PR0.

cierpliwośc jest cnotą :) wiec trzeba poczekać ale jest to wynagradzane :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint