Skocz do zawartości

STATLINK.pl

adek

Rekomendowane odpowiedzi

1. Przypomnienie na e-mail o kończącym się transferze jako opcja (jeśli jest a nie widzę, sorki).

2. Możliwość ustalania kilku anchorów dla 1 linka i wtedy równomierny rozkład (1 - 100%, 2 - 50%, 3 - 33% itd.).

3. PP... jeśli już się tak bronicie przed tworzeniem pustych puntów, to ich nie róbcie.

............................................................

4. Zmiana szaty graficznej... zero związku ze skutecznością, ale nie dziwcie się jak zaraz dadzą statlink.pl obok az pl w konkursie na najbrzydszą stronę w Internecie :)

1 - cały czas jest w automatyce.

2 - można tak w każdym systemie, tylko widzę, że dla wielu to tajemna magia.

3 - skoro są konsekwentni, to znaczy że pp nie będzie na 100%.

4 - przejrzyj temat, już były prezentowane nowe skórki przez Adka, więc zapewne jest to tylko kwestia czasu.

Edytowane przez ilgesu

4 - przejrzyj temat, już były prezentowane nowe skórki przez Adka, więc zapewne jest to tylko kwestia czasu.

1. Ok.

2. Ja widzę tylko "Fraza/Anchor" (a nie "Frazy/Anchory"), chyba że dozwolone są jakieś znaki tupu |

3. Trzymanie się konsekwentnie tylko dlatego, że kiedyś coś się ustaliło jest raczej dla ograniczonych ludzi, a myślę, że statlink stawia na rozwój. Przykład e-w pokazuje, że PP nie musi dawać punktów. Tu obawy są o jakość, a można to rozwiązać tak, że jakość zostanie. Czyli i wilk syty i owca cała.

4. Będę wdzięczny za jakiś link - sporo tych stron tematu :/

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Poniewaz na maila nikt nie odpowiada (nie wiem czy dotarl), podaje tutaj moja propozycje:

sc.gif

To by byla unikalna rzecz. Są strony, które nie wymagają codziennego linkowania ale za to przydaje się systematyczność.

Skoro system idzie na jakość, czyli linki są cenne, to automatycznie - przynajmniej w teorii - będzie ich potrzeba mniej niż w jakimś spamerskim SWL. Dlatego proponuje taka opcje, zeby dla malych firmowych stron mozna bylo przydzielac linki NIE codziennie :) Na pewno nie jest to technicznie trudne do wykonania, za to bardzo funkcjonalne.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

1. Przypomnienie na e-mail o kończącym się transferze jako opcja (jeśli jest a nie widzę, sorki).

2. Możliwość ustalania kilku anchorów dla 1 linka i wtedy równomierny rozkład (1 - 100%, 2 - 50%, 3 - 33% itd.).

3. PP... jeśli już się tak bronicie przed tworzeniem pustych puntów, to ich nie róbcie.

4. Zmiana szaty graficznej... zero związku ze skutecznością, ale nie dziwcie się jak zaraz dadzą statlink.pl obok az pl w konkursie na najbrzydszą stronę w Internecie :)

ilgesu 4 x tak.

Arek Twoje tematy u nas na forum nie pozostają bez odpowiedzi tak jak żadne inne. Swoją drogą ciekawy jestem co inni Użytkownicy myślą o propozycji arka żeby wprowadzić linkowanie 1 link na tydzień itp?

System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl

Czy można jakoś ograniczyć te głupie linki oblepione tekstem? Przecież to potrafi całą stronę rozwalić...

Edit. Na forum statlinka widze, ze w kodzie jest 5-ty parametr... ale w instalatorze go juz nie ma?

Edit2. Dobra, dodanie "1" pomogło :(

Noel, podoba się mój drugi pomysł? Bo nawet nie odpowiedziałeś na to na PW.. :)

No przecież można wyłączyć :wacko: A skoro jest to możliwe (wyłączenie), to robi się fajna opcja, bo mam strony na których dodatkowa treść nie zawadzi, a mam też takie, gdzie wąskie menu na to nie pozwala.

Zaczynam sie troche powazniej bawic z systemem ale wciaz nie moge odgadnac za co tak naprawde sa przyznawane punkty?

Np. mam 2 strony:

1. Ilość dodanych Linków: 131 Ilość podstron w Statlink 3681 Uzyskane Punkty 584

2. Ilość dodanych Linków: 3 Ilość podstron w Statlink 19664 Uzyskane Punkty 568

Jak widac, pierwsze dwa parametry z gola rozne, a punktow prawie tyle samo... Co wiec wplywa na punkty ktore JUZ SA na koncie?