Arkadiusz Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 I pytanie, jaki to ma sens? Równie dobrze, można by informować ile userek dostał punktów w systemie "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 - zwiększenie przejrzystości systemu - wiesz na jakie jakościowo strony Twoje linki trafiają - Pierwszy krok w celu przyszłej (ewentualnej) wyceny rynkowej linków na stronach (realna wycena wartosci linkow na stron z 1,2,3,4,5 gwiazdkami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Eee, przecież to od razu widać która strona ma 4-5 gwiazdek i żyje, a które mają 1-2 i są zapleczami... (choćby po ocenie swoich stron) IMHO jest wiele innych fajnych rzeczy na których warto skupić te siły. "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Dziekujemy banalny za inicjatywe, to raczej zbyteczna funkcjonalność, nie zamykaj się jednak na pomysły. Pozdrawiam! System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Urodziny Statlink Pragniemy poinformować, że minął rok odkąd system Statlink.pl oficjalnie wystartował. Przy tej okazji dziękujemy wszystkim Użytkownikom, którzy nam zaufali i tym samym stali się częścią systemu, dziękujemy za uwagi, sugestie i wskazówki, dzięki którym mogliśmy się dynamicznie rozwijać. Jako Deweloperzy systemu możemy z całą skromnością stwierdzić, że nie był to rok stracony, marka Statlink stała się rozpoznawalna i jest kojarzona ze skutecznością, czego więcej można oczekiwać... Bardzo pracowity rok za nami, a rozpoczęty kolejny, w którym nie planujemy odsuwać systemu na dalszy plan. Dziś (20.10.2009) w dniu urodzin Statlink życzymy sobie i wszystkim naszym Użytkownikom kolejnego progresywnego roku ze Statlink.pl Z pozdrowieniami, Noel & Adek - Statlink team. Edytowane 28 Października 2009 przez Noel System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirZooro Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkeb Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Czy w związku z trwającym właśnie update PR zostaną automatycznie przeliczone punkty na stronach, czy też należy osobiście się zgłosić z każdą domeną? Czy domeny którym wzrosło PR mają szanse na większą ilość gwiazdek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 automat przeliczy. Co do re-oceny ma ona sens jesli miales dobry serwis z Pr0 a teraz załapałes cos wiecej. STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 podczepiam pod wątek bo w sumie dotyczy to systemu https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry606034 Przeprowadzony test i 1wsze miejsce naszego systemu W połączeniu z goldem już niedługo będzie jeszcze bardziej ,,wymiatał" STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Jak mogę zwiększać wskaźnik "ilość podstron w statllink"? Powiedzmy mam starą stronę, PR=2, 11000BL, SITE=340, a w statlinku ilość podstron to 32 ? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Musisz mieć odwiedziny tej strony "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Są, boty odwiedzają :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Podlinkować z zewnątrz, sprawdzić pod kątem podlinkowania wewnątrz, sprawdzić czy wszędzie jest minimalna ilość treści, sprawdzić czy podstrony nie zawierają wulgaryzmów, viagry itp za co mogą być dyskwalifikowane, ostatecznie upewnić się że na wszystkich podstronach jest zaimplementowany skrypt statlink. [dodane] Powinienem jeszcze dodać, że nie są absorbowane przez system podstrony które w url zawierają polskie fonty. System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Z ciekawości: czy taki link byłby zaliczony? O%B6rodki-wypoczynkowe.html (polski znak zastąpiony UTF-8) Bo np. u mnie taka podstrona jest zaindexowana i ma PR=3 "Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem" Dick Steele, Agent WD-40 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi