Tomaan Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Czy w Statlinku są takie opcje w panelu jak w Seomatiku i Gotlinku? Możliwy jest import i export linków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie ma. Tomaan, twoja stopka ma 1 932,83 KB - uszanuj tych co mają limitowany Internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie ma.Tomaan, twoja stopka ma 1 932,83 KB - uszanuj tych co mają limitowany Internet Ida święta, dam się przekonać ale po świętach dam lepszą Szkoda, że Statlink ma tak ubogi panel, dużo na tym traci, dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 @netway - mam podobnie, ale to nie problem, ponieważ używam innego softu do sprawdzania pozycji - nadmienię autorskiego. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Zmiana serwera ew. problemy techniczne Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Też używam innego narzędzia do monitorowania pozycji, ale brak aktualizacji pozycji mnie zaintrygował i zastanawiałem się co jest powodem. Faktycznie jest z tym problem i przyznam, że nie wiem jak go rozwiązać potrzebuję Waszych opinii na ten temat. Jak powinienem liczyć pozycje przy obecnej metodzie prezentacji wyników przez google. Serpy teraz są często połączone w grupy danej domeny, co powinno się liczyć jako serp a co nie ??? System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ale gdy jest grupa kilku serpów np z subdomen tej samej domeny głównej, to jak to liczyć? interfejs google liczy to jako wynik top 10. np dla frazy rozruszniki poznań mamy 2 wyniki na katalog.pf.pl plus jeszcze rozwinięcie: "Pokaż więcej wyników z pf.pl" Rozwinięcie oczywiście pomijamy ale co z dwoma serpami dla katalog.pf.pl ? System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Po prostu pierwsze wystąpienie adresu w SERP i tyle. Nie ma co kombinować, to ma charakter poglądowy, nie jakiś ważny, decydujący. Takie rzeczy szczegółowo sprawdza się dedykowanymi softami. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 mimo wszystko jestem ciekawy jak ten specjalistyczny soft to sprawdza. System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Jest w statlinku opcja exportu do pliku dodanych linków? pzdr, immy mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canine Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Witam, Czy ktoś coś wie co się dzieje z StatLinkiem. Od jakichś trzech dni nie mogę w ogóle wyświetlić strony statlink.pl ? Nie mogę nigdzie znaleźć informacji czy to jakaś awaria? Czy wiadomo mniej więcej kiedy system zacznie znowu działać prawidłowo? Wie może ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrix Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 mi dopiero dzisiaj strona przestała działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 (edytowane) Zdarzają się jakieś chwilowe zacinki z działaniem Strony w związku z tym że wciąż stroimy system pod nowe serwery, ale zwykle niedostępność nie trwa dłużej niż godzina-dwie. Jeżeli natomiast jest problem z odpaleniem strony kilka dni to proszę spróbować usunąć w przeglądarce cookies dla domeny statlink.pl. EDIT: export/import w przygotowaniu. Edytowane 6 Grudnia 2010 przez Noel System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipek92 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam, jeśli dobrze pamiętam to miał być naliczany chyba jakiś bonusik dla stron, które są w systemie ponad 6 miesięcy? Czy zostało takie coś wprowadzone, bo nie widać żadnej dodatkowej rubryczki, ani miejsca gdzie można by było to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noel Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Tak funkcjonalność taka została wprowadzona 22 czerwca a premia jest naliczana co 6 miesięcy, zgodnie z tym informacja o premii za staż pojawi się w systemie 22 stycznia 2011 kiedy to wyrobią się pierwsze premiowane Strony. System reklamy i promocji w internecie - Statlink.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi