wojtekk Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 a może stworzycie jedną funkcjonalność(to tak odnośnie wycofywania linków) czyli masowe usuwanie, po lewej miejsce do zaznaczenia a na dole przycisk usuń chciałbym troszkę przesiać stare linki a klikanie w usuń linka dla każdego adresu z osobna jest dość monotonne dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus4 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Czy do systemu są przyjmowane strony, które mają polską treść, domena jest związana z treścią strony, lecz nazwa domeny jest po angielsku. Przykładowo strona o turystyce w Wiedniu stałaby na domenie tourist-in-vienna.pl? Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rainmaster Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Szczerze to po ostatniej zmianie jest to dość śliski temat - zwykłem dodawać przechwycone zagraniczne domeny i wszystko grało (oczywiście treść była dopasowana), teraz na 4 takie domeny 2 nie przeszły mimo dopasowania - zależy myślę od "stopnia" dopasowania oraz humoru moderatora LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErnestM Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Jak sie u was indeksuja strony? dodalem ostatnio 10 stron i mam jedynie 400 punktow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Czy do systemu są przyjmowane strony, które mają polską treść, domena jest związana z treścią strony, lecz nazwa domeny jest po angielsku. Przykładowo strona o turystyce w Wiedniu stałaby na domenie tourist-in-vienna.pl? temat świeży poruszany na naszym forum STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyan Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Szczerze to po ostatniej zmianie jest to dość śliski temat - zwykłem dodawać przechwycone zagraniczne domeny i wszystko grało (oczywiście treść była dopasowana), teraz na 4 takie domeny 2 nie przeszły mimo dopasowania - zależy myślę od "stopnia" dopasowania oraz humoru moderatora uważam, że system na tym stracił, masa wartościowych domen poszła na zaplecze a do statlinka świeżynki gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 kyan uwazam jest całkowicie inaczej. My juz 100 razy podkreslamy że nie zabijamy sie o ilości , byle co i cyferki na liczniku, od tego sa inne seosmietniki STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyan Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 no tak, tylko kurde no, szkoda trochę mi tych domen było, a miałem ja sam na warsztacie około 50 fajnych domen i zamiast nich świeżaczki poszły gieldatekstow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 jestem za zmianami jeśli tylko dzięki temu dobrze podlinkowane, stałe zaplecze bedzie punktowało to za ... tym bardziej że jestem tylko kupującym Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Pytanie z innej beczki, macie może jakieś stronki z zainstalowanym statlinkiem i jednocześnie adsense? Widziałem kilka takich przy przeglądzie linków z tego systemu. Zastawiam się czy taka stronka ma szansę nie dostać banana od Google? Macie jakieś doświadczenia w tej materii? Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 qlwik, a z jakiej racji ma dostać bana? Może dostać co najwyżej filtr... ale to też nie koniecznie... Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Generalnie instalując system rotacyjny i jednocześnie adsense na stronie mamy gwarancję otrzymania banana, nie wiem jak jest z linkami stałymi, dlatego pytam, a kto jest pyta, nie błądzi Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 qlwik, na jakiej podstawie? Jeżeli strona jest pod względem treści "ok" (tylko takie są przyjmowane do statlika) to nie ma prawa dostać bana bo niby za co ? Jedynie filtr tyle że to już inna kwestia... Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Za stosowanie swl-a oczywiście Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eh69 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ktoś wie co się dzieje z moderatorami statlinka? Czekam już drugi dzień na przegląd moderatora, linkme w tej kwestii działa znacznie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi