Skocz do zawartości

Skrypt do rss

szczalpi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie odnosnie skryptu do rss. Moze znacie taki skrypt. Otoz chodzi mi cos podobnego jak na stronie www.automotopilot.pl. Sciezka jest zapisawana w mod_rewrite a dane pobiera z rss. Szukam i szukam a nic nie moge znalezc. prosze o pomoce, moze macie podobne doswiadczenia z takimi skryptami. Pozdrawiam

Szukam i szukam a nic nie moge znalezc.
W takim razie szukasz z wyłączonym internatem, bo skryptów od RSS jest cała masa! Pozostaje ci zatem dział zlecenia...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Szukam i szukam a nic nie moge znalezc.
W takim razie szukasz z wyłączonym internatem, bo skryptów od RSS jest cała masa! Pozostaje ci zatem dział zlecenia...

Ale mam pytanie czy znasz taki skrypt jak na stronie wyzej wymienilem. Chociaz opisac zasade dzialania takiego skryptu. :D

Działanie skryptu jest takie, że pobiera dane z dostępnych kanałów motoryzacyjnych RSS np: https://www.motofakty.pl/rss/

parsuje XML i zapisuje w odpowiedniej bazie danych z której następnie dane są pobierane i z nich tworzony jest content serwisu www.automotopilot.pl

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Witam

Mam pytanie odnosnie skryptu do rss. Moze znacie taki skrypt. Otoz chodzi mi cos podobnego jak na stronie www.automotopilot.pl. Sciezka jest zapisawana w mod_rewrite a dane pobiera z rss. Szukam i szukam a nic nie moge znalezc. prosze o pomoce, moze macie podobne doswiadczenia z takimi skryptami. Pozdrawiam

Latajacy holender. Nie jestem dobry w programowaniu. Pomozcie jaki skrypt do tego pasuje z jakiej strony mozna pobrac :) Prosze o dobro rade do wszystkich.....

Pozdrawiam

Prosze o dobro rade do wszystkich.....Pozdrawiam
Ucz się programowania jak chcesz się w to bawić. ALBO dział ZLECENIA! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności