Skocz do zawartości

Płatny hosting warty polecenia, ale w miare jaki?

Bartosz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich użytkowników PiO.

Rozwijam pewien projekt (nie pod hasłem "ku dobru internetu :D"), na który nie potrzebuje wiele miejsca. Jaki hosting jest wart polecenia? Zastanawiałem się nad:

• cal.pl
  • linuxpl.com
  • boo.pl

I nie do końca wiem, który wybrać, może wy jakiś doradzicie.

Pozdrawiam

Mój weblog - LINK!

Forum webmasterskie Exploitek - LINK!

Zobacz co "otoczenie" boo.pl robi na hostranking.pl - pewnego dnia dodali sobie chyba z 15 opinii na "10" i później prawie codziennie dodawali po kilka super ocen przy jednoczesnym tyraniu innych firm. Sam oceń czy takie zachowanie jest poważne. Heh, ale dobra, nie wypowiadam się, bo zaraz posypią się negatywy dla mnie (odkąd spadłem poza TOP10 na hostranking mam spokój) :D

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Boo.pl jest dobre, ale nie dla "pszemka" oraz stron z ruchem ponad 2k unikalnych na dzień...

znasz serwer który jest dobry dla "pszemka" i mu nie szkodzi ?

bo dla stron z ruchem 2k. to znam trochę :blush:

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności