Skocz do zawartości

Dodanie świeżej domeny do wszystkich wyszukiwarek automatem

Johnek

Rekomendowane odpowiedzi

@ Johnek - wyszukiwarki w różny czasie zaakceptują wpis. W różnym czasie także Google zaindeksuje wpisy w wyszukiwarkach zatem nie ma problemu z nadmiernym przyrostem linków w krótkim czasie. Inna sprawa to to czy takie automaty są skuteczne. Mam mieszane uczucia co do skuteczności takowych, ale mogę się mylić jeśli coś się pojawiło na rynku ciekawego.

Możesz się podzielić linkiem do automatu?

W większości wyszukiwarek : yahoo, czy google itd musisz posiadać konto i oczywiście być zalogowanym by zgłosić stronę do wyszukiwarki,stąd jak sadze problem z automatem.

Ale ja nie o tym. Chciałem zapytać o sensowność budowy automatu (tak naprawdę to już go napisałem) zgłaszającego stronę do google w różnych lokacjach narodowych. Oczywiście sens takiego zgłoszenia jest tylko wtedy (a przynajmniej tak mi się wydaje), gdy strona jest wielojęzyczna.

Napiszcie prosze czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie i jakie były wyniki takiej operacji.

Pozdrawiam

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

Hmm tylko problem w tym że to jest skrypt a wlasciwie rozbudowany program, który ma taką funkcję. Z tym że o ile dobrze pamietam raz coś takiego zrobiłem i o ile pamietam nie widzialem jakichś wiekszych efektów tego, strona została dodana i tyle. Dlatego się pytam o to bo może to jest jakiś efekt bardizej długotrwały? A obawy pochodzą stąd że jak to bywa z automatami, jeśli coś jest automatyczne to google tego nie lubi moim zdaniem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności