Skocz do zawartości

AdSens czy system wymiany linkow?

salwek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytania:

1. mam kilka preclow i zastanawiam sie czy nie warto wstawic w nie reklam adsense.

Obawa moje jest taka iz jesli wstawie reklamy to jesli googlarka stwierdzi ze to spam dostane bana i czy nie jest tak ze calek konto poleci??

2. czy nie lepiej wstawic jakis system wymiany linkow i zbierac punkciki, tylko znow nie rozumie po co mi te punkciki??

na pkt więcej zarobisz jak na adsense

...jeśli chodzi o te konkretne precle oczywiście..no i pod warunkiem że już jakiś pagerank mają nie mówiąc już o sajcie. Zresztą jak są zadbane to można i jedno i drugie.

na pkt więcej zarobisz jak na adsense

...jeśli chodzi o te konkretne precle oczywiście..no i pod warunkiem że już jakiś pagerank mają nie mówiąc już o sajcie. Zresztą jak są zadbane to można i jedno i drugie.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Panowie konkretnie ktory system wybrac?? jest ich kilka i nie jestem specjalista w tym wiec prosze o pomoc.

A co ze stronami ktore pozycjonuje moge wstawic system wymiany linkow czy raczej to nie stosowne???

w e-weblinku są najdroższe punkty wiec najlepiej będzie Ci sie opłacać , ponadto system udostępnia od razu darmowe skrypty do pobrania pod budowę zaplecza więc wystarczy ze kupisz 10 domenek z PR i zaczniesz zarabiać po dwóch tygodniach

Marketing internetowy dla firm

Hmmmm brzmi niezle a teraz opcja dla domen bez PR ???? Przejolem kilka domen bez PR jest ich 12 co teraz przeciez im nie stworze PR z niczego.

Tzn ze e-weblink nie przyjmuje PR=0 ??? Chetnie bym skorzytal z tego prosze o info

Nic z niczego sie nie wezmie od czegos musze zaczac .....

Dokładnie tak od czegoś musisz zacząć, a to ze nie ma PR to nie znaczy ze nic sie opłaca , bo kazda domena moze dac ci spokojnie 10-20 subdomen czyli z 10 domen możesz miec 100-200 adresów. Nawet nie musisz miec pkt zeby to indexowac bo będziesz sobie idexował każdą domenę przez precle.

Osobiście znam ludzi co zaczynali tak jak ty a teraz koszą po 2 - 3 tys miesięcznie za pkt

Marketing internetowy dla firm

Gdzie moge znalesc info na temat co i za ile ????
Jak to gdzie, na tym forum, jak kształtują się ceny za punkty SWLi masz tutaj.

.. no i oczywiście zapomnieli Ci powiedzieć, że żeby zarabiać na punkach ze-weblinka musisz wykupić konto.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dokładnie jestem w tym samym miejscu co salwek też będę zaczynał swoje pierwsze kroki z systemem wymiany linków , muszę powiedzieć ze przez ostatni czas oczytałem się tu na forum chyba wszystkiego o systemach i o ile jest w czym wybierać to e-weblink wypada obecnie najlepiej i od niego zaczynam swoją przygodę z systemami czy dobrze wybrałem ? nie wiem czas pokarze ale z tego co widzie ten system.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności