Skocz do zawartości

wywiad z polskim pracownikiem Google

Pawka

Rekomendowane odpowiedzi

Lexy podałem 3 przykłady

1 link naturalny pozostawiony przez osobe nie mającą kompletnego pojęcia o necie lub znikome

2. link naturalny pozostawiony przez osobe majacą juz jakieś pojecie o necie i zero pojecia o SEO

3. link pozycjonujacy umieszczony świadomo

my maipulujemy wynikami wykorzystując algorytm - ja nie chce sie wgłębiać w paranoje pt. follow / nofollow dla mnie jest ważne to, że linkami naturalnymi nie wypozycjonuje strony klienta i zawsze bedę w wiekszej lub mniejszej sprzeczności z wytycznymi google

istotą problemów na linii google - my jest to, że nie da sie pogodzić naszych interesów z ich wytycznymi bo nie ma naturalnych linków pozycjonujacych bo gdyby tak było to na większość interesujacych fraz wyskakiwałby onet z ze swoimi prawie 2.500.000 BL w 70/80% naturalnymi

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
linkami naturalnymi nie wypozycjonuje strony klienta i zawsze bedę w wiekszej lub mniejszej sprzeczności z wytycznymi google

Racja, ale co jest złego w dążeniu do tego, aby ta sprzeczność była jak najmniejsza i aby jak najwięcej linków wyglądało na naturalne? Czemu to jest tutaj temat tabu?

linkami naturalnymi nie wypozycjonuje strony klienta i zawsze bedę w wiekszej lub mniejszej sprzeczności z wytycznymi google

Racja, ale co jest złego w dążeniu do tego, aby ta sprzeczność była jak najmniejsza i aby jak najwięcej linków wyglądało na naturalne? Czemu to jest tutaj temat tabu?

ależ to nie jest temat tabu , chyba kazdemu zależy aby ta sprzeczność była jak najmniejsza tylko ja uważam, że nie należy pisać bzdur w stylu "mozna wypozycjonować strone nie bedąc w sprzeczności z zaleceniami google team" albo "mozna wypozycjonować witryne zgodnie ze wskazówkami google team"

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

... ja uważam, że nie należy pisać bzdur w stylu "mozna wypozycjonować strone nie bedąc w sprzeczności z zaleceniami google team" albo "mozna wypozycjonować witryne zgodnie ze wskazówkami google team"

A niech ludzie piszą takie bzdury dalej, część uwierzy i przyczyni się do czystości indeksu, część trochę ponarzeka i wszyscy będą zadowoleni*.

*najbardziej praktycy, nie teoretycy

linki ze stopki...

pisząc to nie odnosiłem sie do Lexy personalnie bo z jej wypowiedzi wynika, że też mysli "zdrowymi" kategoriami a drobne róznice, no cóż gdyby ich nie było czy wtedy facecie tak ganialiby za kobitkami ? :)

A niech Lexy pisze takie bzdury dalej

Jak piszesz takie rzeczy o Lexy, to cytuj Lexy, a nie Beerbanta. takim postem wprowadzasz ludzi w błąd co do intencji Lexy. Mnie sie wydaje, że ona po prostu chce aby pozycjonowanie nie rzucalo sie w oczy, linki pozycjonujące wygladały na naturalne itp. Żaden pozycjoner nie przejdzie na stronę wyszukiwarki - przecież chce mieć efekty, a nie robić z siebie głupka.

Eksperyment Discover.pl

Jak piszesz takie rzeczy o Lexy, to cytuj Lexy, a nie Beerbanta. takim postem wprowadzasz ludzi w błąd co do intencji Lexy.

Faktycznie, zacytowałem to nie to co chciałem, przepraszam. Ocena tekstu odnosiła się do wcześniejszych wypowiedzi.

linki ze stopki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności