Skocz do zawartości

Dziwna rejestracja

salwek

Rekomendowane odpowiedzi

Borykam sie z powaznym problemem nad ktorym rozwiazaniem siedze ktorys dzien z kolei.

Otoz serwery mam na godady zainstalowalem precla kilkakrotnie dokladma ladna skorke polskie menu wszytsko pieknie.

Lecz rejestracja dziala tylko przez jakas godzine!:blush:

Do godziny moge sie rejestrowac zakladac konta postowac po jakiejs godzinie meile nie dochodza ani do mnie jako admina ani do rejestrujacego.

Prosil bym o pomoc pisalem juz na wszystkich mi znanych forach instalowalem setki pluginow do tego badziewia i nic!!!

Czy znajdzie sie ktos kto mi pomoze???

Z gory dzieki

dzonilem do godady mowia ze oni takiego problemu nie mieli i servis rozklada rece.

Wyjde z tematem "kto instalowal precla na godady i chodzi" jesli komus sie powiodlo to widocznie cos zchrzanilem.

Ale raczej watpie bo instalowalem conajmniej kilka razy i na roznych serwierach :blush:

Troche sie wyglupilem, zmieniajac tytul w preclu co ssie zmienia z konfiguracja i wtedy precel nie wysyla maila.

Po kilu dniach walki z preclem wymarzone uwienczenie moich staran :shout::tancze::D

www.polgielda.net

Troche sie wyglupilem, zmieniajac tytul w preclu co ssie zmienia z konfiguracja i wtedy precel nie wysyla maila.

Po kilu dniach walki z preclem wymarzone uwienczenie moich staran :shout::tancze::soczek:

www.polgielda.net

Po kilu dniach walki z preclem wymarzone uwienczenie moich staran :shout::tancze::soczek:

www.polgielda.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności