Skocz do zawartości

[Projekt] Zamknięta lista precli

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

oooooo!

i to jest to:

nie myślą schematycznie.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok, kiedy pójdzie w ruch to forum zamkniete?

jakies konkrety co do przyszłości tego?

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

do projektu przystąpię ;) ale powiem wam jedno sytuacja jest smieszna (Witer) i wy jesteście wszyscy śmieszni :)

postaram sie dodac jak najwiecej precelkow mimo iz duzo nie bede pisal :) wiec bedzie mozna mnie jak co wykorzystac wstepnie dam 10 unic IP pasuje czy malo ?

hej, czemu uwazasz ze to jest śmieszne...?

I czemu twierdzisz że inni są śmieszni...

Każdy robi to co uważa a twierdzenie takie jak twoje są właśnie śmieszne.

• 5 miesięcy temu...

Witam;

Chciałbym przystąpić do zamkniętej listy precli. Wiem, iż projekt już od jakiegoś czasu działa ale niestety przystąpić moge dopiero teraz.

Mogę zaoferować precle na 5-7 różnych serwerach w polsce jak również kilka precli na dedykowanym IP. Więc w sumie moge postawić ok 10-15 precelków.

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.

Proszę o kontakt.

Czekałem, aż ktoś zada to pytanie. Dołączam się do pytania, z mojej strony mogę zaoferować 6 precli na 3 różnych IP. Dwa tematyczne, dwa na kilkuletnich domenach.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

• 1 miesiąc temu...

A ja czekam na kolejną turę :) listy zamknięte to dziś chyba jedyne wyjście ... moderacja precli nie ma sensu :|

precle stawiamy po to by mieć pare linków dla siebie, więc można by 2 liste stworzyć na troche innych zasadach, a dokładniej każdy ma dostęp do wszystkich precli, ale autorzy precli mają prawo do 1-2 linków. W tedy będą mieć korzyści z udostępniania nowych precelków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności