Skocz do zawartości

[Projekt] Zamknięta lista precli

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie polecam nikomu wchodzenie w jakikolwiek projekt z Wojciechem Łuczakiem. Zespamował precle jakie należały do projektu "Zamknięta lista precli", za co też został wyrzucony z projektu. ODRADZAM!

Nie ma to jak dowiedzieć się o sobie z "prasy". Panie lj2m co to za działania? Zgubiłeś do mnie maila?

Z tego co mówią moi pracownicy, artykuły były dodawane od kilku miesięcy, a nie otrzymałem żadnego sygnału od Ciebie, że coś jest nie tak, pomimo, że zawsze reagowałem natychmiastowo. Wystarczył jeden mail do mnie, żeby po godzince wszystko było OK, ale widzę, że sprawy dyskretne (jakimi na pewno są sprawy zaplecza) wolisz załatwiać publicznie.

Sposób działania pozwala mi sądzić, że żywisz do mnie jakąś urazę (choć zupełnie nie wiem skąd mogła się wziąć). Jeśli tak to napisz maila, a nie urządzaj jakieś głupie gierki. Zadbaj lepiej o swoich użytkowników, bo wobec tego świństwa, które zrobiłeś upublicznienie domen projektu to byłby "mały pikuś". Dane zachowam jednak w konfidencji.

Pozdrawiam "porządnych" użytkowników systemu, bo jest was tam mimo wszystko większość, a ciebie lj2m proszę o powstrzymanie się przed podobnymi zagraniami. Załatwiając sprawy tak jak załatwiasz wystawiasz sobie cenzurkę.

Wojtek

@Kila. Lepiej byś milczał, bo pisałeś do mnie na PW i nie przyznałeś się do tego spamu.

Z twojej wypowiedzi można wysnuć wniosek, że albo nie masz kontroli nad ludźmi, albo sam im kazałeś zaspamować albo sam zaspamowałeś - nieudolnie zresztą, licząc, że jak się ktoś zgłosi, to się wytłumaczysz tak jak w tym wątku.

Edycja: To nie kila do mnie pisał, z rozpędu sie pomyliłem. Przepraszam za to. Natomiast drugie zdanie podtrzymuje. Spamy na moich preclach zniknęły - ciekawe, czy na skutek mojego "wezwania" lj2m z 29.09 ? :)

Eksperyment Discover.pl

O jakim PW mówisz? Ostatnia wiadomość od Ciebie to dzień - 28.luty.09 - 18:34. Dotyczy zresztą zupełnie czego innego.

Yeden, pewne standardy dotyczą wszystkich. Jeśli arty nie spełniają wymagań piszemy o tym tylko do zainteresowanych i tam załatwiamy sprawy. Wywlekanie spraw publicznie uważasz za dobrą praktykę?

Przyznaję się, tej sprawy nie dopilnowałem. Dałem złe wytyczne i niestety poleciało. Z drugiej strony nic nikomu się nie stało.

Jeden mail wystarczyłby, żebym przekazał informacje komu trzeba i wyprostował tę sprawę tak by wszyscy byli (stosunkowo) usatysfakcjonowani. Czy ta sprawa nie mogła zostać załatwiona tak ja robią to cywilizowani ludzie? Pan lj2m powinien zdecydowanie hamować emocje (jeśli to tylko emocje).

Kila już daj spokój. Na początku były jakieś ustalenia, projektowi przyświecała jasna idea - tylko unikalne wpisy, żadnych generatorów żeby nie trzeba było tego moderować. O jakim prostowaniu mówisz? Od początku wiedziałeś co i jak, więc po co się bawiłeś w coś takiego?

Mały offtop. Wpisy @Kila to mala wpadka, ale user kacper666 (tak sie rejestruje w preclach) daje takie kwiatki, w liczbie kilkudziesięciu na precla.

nonwiolencyjnym natęskniłem wdrażalibyśmy separowanym

September 22nd, 2009

Karmiakiem przewiewnię owleczone dopełnić hiszpanistką odsypywała nielenniczej wydziurkuje maleństwom dosiewków czteromorowego zestrajałyby pecekowskimi roztratowałabyś wydrzyka załaskoczą koprofagio parolatków nieposkupianymi naddawaniach nałgała kurantowa podpuchłyście obserwancja nieżłobkującej kinolka delektować powyrzucanej skontrowań wytargowujcie abatem consiliów oganialiśmy najuleglejszych wypieść templach zsypnego wysubtelnieje żagańskiego młotowani przygniatajmyżkopsnijcież bakalarstwo ważniącemu laseczkowemu doziemną namydlałobyś niepałowani rozkwitałeś odymaniom półotwarciu realiście wilkowickiemu oszrania szarpiami smołuj nawiedzałam miniówkami bastowaniach niebedekerowej .

Skróciłem, jest tego sześć akapitów, a nie jeden.

I robi błąd. I robi błąd, bo najłatwiej skasować całość, razem z bardziej normalnymi wpisami.

Eksperyment Discover.pl

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
ciekawe jak z perspektywy czasu ( ;) już półtora roku) oceniacie to pospolite ruszenie

Funkcjonuje coś z tego jeszcze

Tak.

;)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności