Skocz do zawartości

[Projekt] Zamknięta lista precli

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro tak sądzisz to może podaj jakieś konkretne argumenty, bo nie wiem co mam odpierać skoro nie ma żadnych zarzutów.

Jeśli chodzi o łamanie regulaminu to będzie rygorystycznie egzekwowane poprzez usnięcie takiej osoby z systemu.

Czacha: Sądzę, że osób będzie na tyle niewiele i będą one na tyle "rozgarnięte", że nie będzie żadnych problemów. Precelków też będzie wystarczająco dużo, tak przynajmniej podejrzewam.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

CashNet: ja nadal uważam, iż jest sens taką listę tworzyć, nawet "otwarcie zamkniętą". Na PiO niewiele pokemonów (chociaż po jednym wątku w Dowcipach można odnieść inne wrażenie ;-) ) i zgłaszający się to raczej (niestety nie miałem przyjemności poznać wszystkich, bez urazy, albowiem nie piję do nikogo) osoby - jak to się ładnie mówi - dojrzałe umysłowo. A jezeli ktoś się zgłosi, a nie będzie w stanie podołać regulaminowi to zostanie skasowany i tyle. Lista - jak widzisz - wielka nie będzie, a precli zadbanych, na unikalnych IP może być całkiem sporo.

Sądzę, że projekt może wypalić, w każdym razie wypali, jak tylko my będziemy tego chcieli.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

1. Kto ile włoży tyle wyciągnie. Będzie to proporcjonalne do ilości precli włożonych w projekt. Osoby które włączą najwięcej mają najwięcej kont, a osoby które najmniej proporcjonalnie do tego ile włożyły. Ustalimy tak żeby było sprawiedliwie dla każdego.

W jaki sposób będzie to monitorowane ? Tj, w jaki sposób ktoś będzie kontrolował dostęp w zależności od ilości "włożonych" precli do listy ? Masa pracy..

Jak można tworzyć zamkniętą listę precli na otwartym forum? :P Przecież takie rzeczy się robi w gronie najbardziej zaufanych znajomych, a nie z ludzmi, którzy się zgłosza z ogłoszenia bo to nie ma wtedy najmniejszego sensu :).

zwroc uwage na ksywki, wiekszosc to starzy wyjadacze chleba a nie dzieciaki co ledwo nauczyly sie jak sciagnac wordpress, mysle wiec ze wystarczy tu pozbierac ksywki a pozniej na pw wymienic sie reszta danych i gra

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

W jaki sposób będzie to monitorowane ? Tj, w jaki sposób ktoś będzie kontrolował dostęp w zależności od ilości "włożonych" precli do listy ? Masa pracy..

Sposób otrzymywania dostępu w innych preclach jest prosty. Tyle ile dana osoba włoży precli do projektu, do tylu maksymalnie precli innych użytkowników będzie miała dostęp.

Oto przykład

Ilość włożonych precli - Dostęp do

2 - (2*5) 10 precli

4 - (2+4*4) 18 precli

6 - (2+4+6*3) 24 precli

8 - (2+4+6+8*2) 28 precli

10 - wszystkich (2+4+6+8+10) 30 precli

Myśle że przykład jest zrozumiały. Przy kilkunastu osobach z każdym dodatkowym preclem możemy mieć dostęp do wielu innych. Można stopniowo dodawać precle do projektu, a będzie się uzyskiwało dośtep do kolejnych.

Jakie wymagania co do pluginów, skórek, widżetów, kategorii? To ważne. Powiedziałbym, ze ważniejsze od tego tysiąca linków.

To trzeba będzie ustalić i mam nadzieję że każdy z uczestników podsunie jakiś pomysł i razem stworzymy dobrze zoptymalizowane precelki. Jeszcze jest trochę czasu, więc też pogłówkuję nad tym jak to powinno wyglądać. Chodzi też o to żeby stworzyć jedną koncepcję której się będziemy kierować przy tworzeniu precelków.

Sposób otrzymywania dostępu w innych preclach jest prosty. Tyle ile dana osoba włoży precli do projektu, do tylu maksymalnie precli innych użytkowników będzie miała dostęp.

Oto przykład

Ilość włożonych precli - Dostęp do

2 - (2*5) 10 precli

4 - (2+4*4) 18 precli

6 - (2+4+6*3) 24 precli

8 - (2+4+6+8*2) 28 precli

10 - wszystkich (2+4+6+8+10) 30 precli

Myśle że przykład jest zrozumiały. Przy kilkunastu osobach z każdym dodatkowym preclem możemy mieć dostęp do wielu innych. Można stopniowo dodawać precle do projektu, a będzie się uzyskiwało dośtep do kolejnych.

Nie interesuje mnie ile tylko jak to będzie kontrolowane ? Wyobrażasz sobie kontrolę przykładowo dla grupy 30 osób tego wszystkiego ? Kto ile dał precli i czy nadal działają, dodał nowy to trzeba sprawdzić czy mu przysługuje dostęp do kolejnego..

Hekko, wyobrażam to sobie i nie widzę w tym żadnego problemu. Przykładowo w arkuszu będe miał listę użytkowników a pod każdym jego precle. Ktoś miał 2 precle a dodał 3 . Tworzę konto we wszystkich preclach u danych osób które są na pozycji 3.

Kiedy jeden z użytkowników zauważy że któryś z precli nie działa, zgłasza go do mnie i ja kontaktuję się z taką osobą oraz rozwiązauję problem.

Jeśli masz więcej pytań to może na PW przedstawię ci. bo tu wolałbym aby było miejsce na zapisy, a nie pesymistyczny obraz tego projektu. Wierzę że uda nam się pokonać wszystkie trudności, jeśli tylko będziemy uczciwie współpracować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności