Skocz do zawartości

[Projekt] Zamknięta lista precli

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mówicie o ksywkach, dojrzałych umysłowo - nie przeczę !!!. Tylko zastanówmy się po co się takie coś robi? Chyba po to, żeby lista tych precli nigdy nie wyciekła, a jeśli nie ma żadnej kontroli nad współpracownikami tylko "kto się nawinie" to może wam się trafić ktoś życzliwy :blink:.

Pomysł okey i stosowany od wielu lat przez grupy ludzi czy to w pl czy na zachodzie, ale podstawowe założenie to niewykrywalność a jak mozna o niej mówić jeśli listę precli dostaje każdy kto poprosi?

Ten projekt jest tworzony po to aby tworzyć mocne wpisy, wartościowe dla naszych stron ale i ludzi. takich precli jakie znajdować będą się w tym projekcie ze świecą w ręku będziecie mogli szukać wśród ogólnodostępnych.

Każdy będzie dostawał pewną część precli z listy w zależności od ilości włożonych precli, a tylko ta osoba co włoży najwięcej będzie posiadać dostęp do wszystkich precli. Jeśli już znajdzie się osoba życzliwa, co jest bardzo wątpliwe to i tak nie wierzę że google byłoby w stanie zbanować choć jeden z tych precli, bo chyba o to ci chodzi. Google nie potrafi sobie poradzić z wiki czy dmozami. Ma listy precli jak choćby lista Mara i w większości na tej liście to niezły spam, a pomimo tego dalej sobie spokojnie stoi w indeksie. Mamy tą przewagę że nasze precle nie będą wygladać jak wszystkie inne: brak swl, linków wychodzących, unikalna treść, niewielki site, brak możliwości rejestracji... To wszystko sprawia że nie będą one przypominały typowych precli, nawet w ogóle ich nie będą przypominały.

Jak dotąd zapisało się 19 osób:

lj2m

Sebastian

FiKaS

ccx

Krisss

pandha

nutado

macis

kubap10

lozik

_kUtek_

abixx

sirkus

jez

CrashXT

hekko

Mariusz

tezeusz

sath

Poprzedniej listy nie mogę już edytować, więc piszę tutaj.

Zapraszamy kolejnych chętnych.

lj2m - wysłałem zapytanie na PW.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Oczywiście można dodawać subdomeny, ale tylko po jednej subdomenie z jednej domeny.

Oto aktualna lista 29 uczestników:

lj2m

Sebastian

FiKaS

ccx

Krisss

pandha

nutado

macis

kubap10

lozik

_kUtek_

abixx

sirkus

jez

CrashXT

hekko

Mariusz

tezeusz

sath

Adrian88

jaclaw

seoamazis

shad

zoozool

adby

elpav

kyan

uzytkownik999

Maciej

Jeśli można to ja również chciał bym przystąpić do programu.

Ze względu na "spore doświadczenie życiowe" myślę, że będzie to

łatwe mam na myśli zarządzanie bo jak wiadomo " diabeł tkwi w szczegółach"

Jednak warto spróbować

Miało być " nie będzie to łatwe " Przepraszam za błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności