Skocz do zawartości

[Projekt] Zamknięta lista precli

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za całkowicie nieunikalny wpis będzie ban, ale jeśli będą jakieś zastrzeżenia co do merytoryczności czy budowy na synonimach to tylko ostrzeżenie.

Kwestie wtyczek ustalimy na zamkniętym forum.

Dobrze by było gdybym miał prawa admina w prelcach, w końcu jakoś muszę dodawać tych użytkowników i w razie czego załatwiać sprawy z tymi którzy naginają przepisy.

Proszę sprawdzić listę, bo mogłem kogoś przez przypadek pominąć. Jeszcze tylko 3 godziny do zamknięcia listy.

poniewaz moze cos z tego konkretnego wynikanc, to rowniez sie zglaszam.

aczkolwiek mam zastrzezenia/propozycje:

-wyrzucic z listy ludzi bez "reputacji", czyli na przyklad tych, ktorzy maja mniej niz 25 postow na forum lub zarejestrowali sie w ciagu ostatnich 4 miesiecy.

-nie podoba mi sie wymagana ilosc backlinkow w Yahoo po zadanym czasie - jako czlowiek rozsadny zwyklem ograniczac dostep do jego bota dla polskiego zaplecza.

Fabryka Spamu - mój SEO-blog

Polecam prosty CMS - PikoCMS do stawiania zaplecza.

Odnośnie tego bana za unikalność. Przypuśćmy że ktoś skopiował na stronę, precla, forum nasz artykuł który dodaliśmy na którymś z precli i wtedy raczej ciężko udowodnić czy jest to duplikat czy oryginał, proponowałbym jednak 1 ostrzeżenie i wtedy dopiero ban. Natomiast jak chodzi o kwestię tworzenia kont to proponowałbym stworzenie wszystkich kont userów na jednej instalacji, następnie udostępnienie wszystkim tabeli wp_users oraz podanie loginu i hasła do admina, chyba byłby to najszybszy sposób.

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

Dopisać, zobaczymy co z tego będzie, jak również mam sporo unikalnych artykułów, i nie ukrywam, że bardziej zależało by mi na tym by umieszczać unikalne artykuły niż stawiać precle, ale jak trzeba to postawię :rolleyes:

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Lista została zamknięta.

Jeśli któryś z użytkowników nie posiada co najmniej 5 IP to proszę o natychmiastowe zgłoszenie się do mnie.

Odpadli z projektu

Za mała reputacja na forum

seoamazis

Don't be Evil

kristofenes

myszaty

screw

Witer

andersson

piescik

Brak kontaktu

lozik

jez

sath

mrozik

Don't be Evil

andersson

Brak spełniania wymogów 5 IP

hekko

kyan

Cxz

mery_master

Lexy

MrBullet

Odwoływać się mogą osoby które nie są pogrubione i mają na to cały dzisiejszy dzień.

Wieczorem nie byłem w stanie odpisać, przed chwilą mail poszedł, iż nie ma najmniejszego problemu, abym dodał 5 IP od siebie. Jeżeli to możliwe i nie ma innych zastrzeżeń, to będę wdzięczny za ponowne dopisanie mnie do listy. ;-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Skoro przysługuje mi prawo do odwołania to skorzystam z niego :rolleyes: Wiem, że mój głos znaczy nie wiele w konfrontacji z autorem fabryki spamu jednak chciałbym powiedzieć, że sam fakt iż nie napisałem wielu postów na forum nie powinien mnie od razu skreślać z listy. Nie nabijam głupio postów, wolę najpierw samemu poczytać i poszukać odpowiedzi. Będę zaszczycony jeśli będę mógł uczestniczyć w projekcie. Jeśli są jakieś dodatkowe warunki do spełnienia to słucham z zaciekawieniem.

Podaje ostateczną listę w której po odpowiedniej selekcji znalazło się 41 osób:

_kUtek_

abixx

adby

Adrian88

Carnagge

ccx

CrashXT

elpav

eR_

FiKaS

giker

jaclaw

Kazur

kila

kolryb29

kris_one

Krisss

kubap10

lj2m

lords

Maciej

macis

Mar

Mariusz

Mendax

michat

mrozik

nutado

outofmatrix

pandha

Sebastian

shad

sirkus

smut

starling

strupii

sz3lo

tezeusz

uzytkownik999

Yeden

zoozool

Powstaje projekt zastępczy dla osób które nie spełniły kryteriów takich jak staż, ilość postów czy IP, albo nie skontaktowały się. Będzie zarządzał nim seomamazis. Oto osoby które się nie dostały:

lexy

kyan

mery_master

MrBullet

hekko

Cxz

jez

sath

andersson

myszaty

Don't be Evil

seoamazis

screw

Witer

lozik

kristofenes

piescik

jaszczep

fikas, co chcesz od jego precla?

sory, ale Twoja częstochowa nie jest lepsza.

moje strony z resztą też.

moim zdaniem, jak jest w stanie postawić precle na 5 uniq ip, to czemu ma go nie być w grupie?

no nie wiem, ja tu nie decyduję, ale wstawiam sie za Witerem.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności