Skocz do zawartości

[Projekt] Zamknięta lista precli

lj2m

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Michat,

Wymaganiem było 5 precli na róznych 5 IP - to nie problem dla mnie

FiKaS, jak prosiłem na forum o komentarze odnośnie mojego precla to chyba się nie wypowiadałeś więc nie rozumiem o co ci chodzi, co masz do mojego precelka.

Mówisz o wiedzy, ale na jaki temat... Chce wziąć udział w tym projekcie?

/jeśli do dodania 5 precli i pisania unikalnych artów zgodnych z regulaminem potrzeba tajemnej wiedzy to ok, jestem w stanie dobrowolnie zrezygnować bo magiem nie jestem tylk dłubaczem który chce podbic choć odrobinę swoją stronkę.

Skoro jesteś taki chętny do cięcia to stwórz własny projekt i tam możesz sobie ciąć co tylko chcesz...

A po za tym przypomnij sobie jak zaczynałeś...

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kolego Witer.

Nie ja jestem autorem projektu i to nie ja dzielę tym kto powinien a kto nie.

rozmawiałem wczoraj z Autorem projektu, wymieniliśmy poglądy, przedstawiłem parę za i przeciw oraz podsunąłem parę sugestii, które być może wpłynęły na decyzję.

Michat - nie chce kolegi Witera poniżać czy też oceniać jego umiejętności w seo.

Uważam jedynie, że zrobienie masówy - branie wszystkich zgłaszających się i ich precli "jak leci" mija się z celem. W preclach liczy się jakość i moc. Do tego dochodzą różne wątpliwości :

Czy osoba, która wrzuci byle jakie 5 precli na 5 IP może tyle samo co osoba, która przykłada się, pielęgnuje, linkuje i rozbudowywuje swoje zaplecze preclowe ?

Panowie nie popadajmy w zachwyt, że jak będzie dużo i byle jak to będzie OK.

btw. na forum są osoby, które działają w minigrupach preclowych od jakiegoś czasu i efekty są naprawde dobre.

chcesz - to zaprzecz. :)

Pozdrawiam

Kolego Witer.

Nie ja jestem autorem projektu i to nie ja dzielę tym kto powinien a kto nie.

rozmawiałem wczoraj z Autorem projektu, wymieniliśmy poglądy, przedstawiłem parę za i przeciw oraz podsunąłem parę sugestii, które być może wpłynęły na decyzję.

Michat - nie chce kolegi Witera poniżać czy też oceniać jego umiejętności w seo.

Uważam jedynie, że zrobienie masówy - branie wszystkich zgłaszających się i ich precli "jak leci" mija się z celem. W preclach liczy się jakość i moc. Do tego dochodzą różne wątpliwości :

Czy osoba, która wrzuci byle jakie 5 precli na 5 IP może tyle samo co osoba, która przykłada się, pielęgnuje, linkuje i rozbudowywuje swoje zaplecze preclowe ?

Panowie nie popadajmy w zachwyt, że jak będzie dużo i byle jak to będzie OK.

btw. na forum są osoby, które działają w minigrupach preclowych od jakiegoś czasu i efekty są naprawde dobre.

chcesz - to zaprzecz. :)

Pozdrawiam

A jednak mnie oceniasz.

Po drugie to nie wiem ale czemu uwazasz ze tacy jak ja nie sa sumienni i dokładni, ze dorzucą bylejakie precle... o ile się orientuje to precle mają byc przygotowane zgodnie z wytycznymi... i to użytkownicy maja w nich zamieszczać arty więc tacy jak i ty bedą wpływać na jakość tych precli...

Nie rozumiem ciebie?

Ps. link ze strony częstochowy do forum ci nie działa...

Pozdrawiam

chcesz - to zaprzecz.

niestety nie mogę, bo masz racje;p

ale mimo wszystko, wyrzucenie go bez powodu.

nie popieram

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Właśnie FikaS nie chodzi tutaj o masówkę... Jakby dało się sprawdzić dodawane przez użytkowników posty w preclach, to by się okazało że duża część powyższej listy ma na koncie spamerskie wyskoki. Ja np. mogę się pochwalić szerokim portfolio dodanych artów wysokiej jakości - nigdy nie korzystałem nawet z synonimów. Dodaję kilkaset postów miesięcznie i mogę głową odpowiadać za nie. Chyba taki jest cel projektu, prawda? Nie jest dla mnie problemem 5 czy 10 precelków na różnym IP; to nie wiem o co chodzi? O ilość postów? Fakt mam mniej niż np. uzytkownik999 ale za to jestem dłużej zarejestrowany(czyli chodzi o nabijanie postów?). A jak będzie gwarancja dużej ilości fajnego contentu to może być i 100 użytkowników - chyba wszyscy na tym skorzystają? Komu zależy na dobrym contencie w niemałej ilości proszę o poparcie mnie.

Edit.

Jestem zdeterminowany aby tworzyć projekt - proszę o jakieś sensowne wymagania - bo chyba nabicie 50 postów w 1 dzień to jest porażka całości!

Decyzja została podjęta i już nie zostanie zmieniona. Zaproponowałem projekt zastępczy żeby ci którzy nie zostli wybrani też mogli skorzystać.

Wybrałem osoby z największym stażem i doświadczeniem. Te osoby które mało piszą na forum mogą równie podobnie nie udzielać się przy projekcie. Ja chcę postawić tylko na pewne osoby bo ten projekt ma przetrwać i tak przy tak dużej liczbie osób. Musiałem okroić skład bo nie może być tak że każdy kto się zgłosi bierze w nim udział. Wybrałem takie kryteria a nie inne i nie mam zamiaru oceniać każdego indywidualnie, bo możecie równie dobrze stworzyć własny projekt, co też zaproponowałem.

Nie wyrzuciłem was z projektu. Po prostu was nie przyjąłem.

Proszę już o zaprzestanie tych dyskusji.

no ok,

w takim razie ja czekam na dalsze informacje, pozdrawiam.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Podaje ostateczną listę w której po odpowiedniej selekcji znalazło się 41 osób:

_kUtek_

abixx

adby

Adrian88

Carnagge

ccx

CrashXT

elpav

eR_

FiKaS

giker

jaclaw

Kazur

kila

kolryb29

kris_one

Krisss

kubap10

lj2m

lords

Maciej

macis

Mar

Mariusz

Mendax

michat

mrozik

nutado

outofmatrix

pandha

Sebastian

shad

sirkus

smut

starling

strupii

sz3lo

tezeusz

uzytkownik999

Yeden

zoozool

Powstaje projekt zastępczy dla osób które nie spełniły kryteriów takich jak staż, ilość postów czy IP, albo nie skontaktowały się. Będzie zarządzał nim seomamazis. Oto osoby które się nie dostały:

lexy

kyan

mery_master

MrBullet

hekko

Cxz

jez

sath

andersson

myszaty

Don't be Evil

seoamazis

screw

Witer

lozik

kristofenes

piescik

jaszczep

Panie i Panowie, skoro nas nie chcą zróbmy własny projekt.

Załóżmy wątek gdzie ustalimy wszystko, podyskutujemy i zobaczymy czy warto.

Zapraszam tu...

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry458613

Każdy ma prawo głosu, wszelkie propozycje mile widziane, uwagi i spostrzeżenia.

Powodzenia pozostałym

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności