Skocz do zawartości

Netuj.pl

Netuj.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pomijajac totalny brak title w linkach to mam calkiem spory monitor = calkiem spora rozdzielczosc i w wypadku Twojej strony 1/4 przestrzeni jest pusta. Jednak sam fakt, ze jest pusta to nie boli zbytnio, fakt, ze wszystko (poza tym menu u gory) przewala sie na lewo i ta cala wolna przestrzen jest po prawej - to boli:P Tresc strony mam po lewej, menu (to gorne) po prawej... wycentrowac to i owo i bedzie good:P

Niby wszystko OK ale jednak cos nie tak.

Ludzie są teraz atakowani masą tekstów, pomyśl o piktogramach / ikonach przy kategoriach.

Daj jakąś żywszą kolorystykę bo ten delikatny niebieski zimny jest.

Czy masz zgodę na parsowanie wiadomości z innych źródeł?

Nieco mnie przerażają te otwierające się okienka.

Przy strzałkach daj opis - następne / poprzednie

Przeczytane wszystki / nieprzeczytane wszystkie - ale co? oznacz jako? podział na te które już otwarłem?

Popracuj nad opisem i funkcjonalnością strony. Pomysł nie nowy ale ciekawy. Nie wiem tylko czy uda Ci się przebić iGoogle :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności