Skocz do zawartości

I co mi po

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

Takie maile dostaję od właścicieli katalogów

Witam

Niestety Twój wpis nie jest zgodny z naszym regulaminem i NIE zosta³ dodany do Katalogu Stron.

No i co? nawet się nie rozpłaczę, bo nie wiem, który wpis.

Witam.

Ta wiadomość została wygenerowana automatycznie przez katalog stron https://www.katalog.ekotucz.pl i została wysłana po zgłoszeniu dodania nowej strony do katalogu stron internetowych.

Osoba, zgłaszająca stronę https://www.***********.pl/ podała ten adres skrzynki pocztowej, jako adres dla weryfikacji poprawności danych.

Jeśli nie korzystaliście Państwo z naszego katalogu prosimy zignorować/usunąć tę wiadomość. Po prostu ktoś użył Państwa adresu email w formularzu na naszej stronie. Przepraszamy za kłopot.

Pozdrawiam

Admin www.katalog.ekotucz.pl

A jak dodałem to co powinienem zrobić? Po co mi takie maile?

Eksperyment Discover.pl

tak ale problem jest skąd mam wiedzieć ktory opis "wszedł" a ktory "nie.

a ten ekutoucz czy jak mu tam rozwala mnie dokumentnie tą potrzebą klikania :rolleyes:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgadza się

Przychodzi pełno takich emaili i nie wiadomo czego one dotyczą?

W dodatku nawet nie wiadomo skąd te maile zostały wysłane? Trzeba dochodzić po mailu nadawcy z jakiej strony zostały wysłane bo nie wiadomo czy chodzi o katalog, czy precel czy coś innego?.

zgred to drugie zdanie dotyczy również Twoich emaili :P

Twój wpis do Katalog Stron został zaakceptowany

...

ble ble ble

...

pozdrawiamy

Katalog Stron

I szukaj o jaki katalog chodzi? :rolleyes:

.

a to ciekawe bo kazde indexu daje linka - podajmi ktory to kat ;]

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

FiKaS ale to raczej chodzi o treść takich maili.

Wiadome że one lecą z automatu, ale np gdy przez jeden tydzień zrobie sobie dużo wpisów w dodatku różnych stron do różnych katalogów (pwiedzmy że bedzie tego około 500) i jak zaczną przychodzić tego typu maile:

Dziękujemy

Twoja strona zoatała dodana lub Twoja strona nie została zaakceptowana.

To po co mi taka wiadomość jeżeli w treści nie ma żadnej konkretnej informacji?

I nie wiem:

1) której to mojej strony dotyczy?

2) z jakiego katalogu to zostało wysłane?

3) o jaki wpis chodzi?

Taka wiadomość to może jest dobra dla kogoś kto raz w miesiącu dodaje jeden wpis i pewnie będzie pamiętał jaką stronę katalogował. Ale bardzo prawdopodobne też że zapomni sobie do ktorego katalogu ostatnio dodał :)

.

Nie bardzo wiem po co jest ten temat - wiadomo że zawsze będziemy mieli do czynienia ze zwykłymi standardowymi katalogami w których admin nie zatroszczył się o edycję powiadomień mailowych i takimi w których moderatorowi zależy. Jeśli o mnie chodzi to każde powiadomienie idące automatem zaopatrzone jest w nazwę katalogu i link w podpisie. Dodatkowo w powiadomieniu o dodaniu znajduje się bezpośredni link do wpisu z klei o nie dodaniu - prośba o przeczytanie regulaminu i w razie chęci odwołania - adres mail do moderatora.

Jeśli zaś chodzi w ogóle o samą potrzebę powiadomień to wielu osobom się to przydaje m.in. klientom którzy chcą wiedzieć za co płacą.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności