Skocz do zawartości

Pachnie mi filtrem

salwek

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam rozwiazania zagadki, bylem z moim forum na 6tej strone googlarki czyli jakies 64 miejsce.

Dzis mnie nie ma nawet na 40 stronie, mi to pachnie filtrem co powiecie??? www.forumkomputerowe.eu

Linkowalem glownie na haslo "forum komputerowe" :)

Masz tylko 93 YBL oraz niecałe 200 site...

Poza tym profesionalne title...

FORUM KOMPUTEROWE™ >> ROZWIAZANIE PROBLEMOW CZEKA TUTAJ!!!

Forum komputerowe nie jest znakiem zastrzeżonym i musisz to tm usunąć :]

Po przejrzeniu wyników w google, msn, yahoo, netsprint i onet raczej nie spodziewałbym się filtra. Tylko w yahoo jesteś na 5 podstronie wyników wyszukiwania. W innych wyszukiwarkach nie znalazłem twojej strony, tak więc przyczyną jest raczej słabe linkowanie.

No ale poczekaj kilka dni i sprawdź ponownie może wrócisz na swoje miejsce

notebooki - wszystko o notebookach

Jestem troche zaskoczony tym ale moze tak jak mowisz ze googlarka ma wachniecia i w tym jest problem.

Poczekam kilka dni zobaczymy jak to sie ulozy. Pozdro

Kila zakladaj forum o jezyku polski i jego pisowni, tu niestety zajmujemy sie googloludkami i problemami z tym zwiazanymi. Po co klapiesz jak nie chcesz pomoc.

Bujaj garba :P

Ano chciałem pomóc, ale mi się odechciało. To co zobaczyłem tak mnie zabolało, że musiałem napisać offtopa :P

Pisanie bez błędów ortograficznych a czytanie Kafki to dwie różne sprawy. To pierwsze to jak kawa i wuzetka - "zestaw obowiązkowy dla każdego".

Pozdrawiam

My chyba sie znamy kila :P mam wrazenie ze spotkalem cie na innym forum

W jakims razie z pisowni nigdy nie bylem prymusem i pani od j. polskiego zawsze mnie gnebila za to jak podroslem przepisywalem jej prace magisterska :) to dopiero byl hit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności