Skocz do zawartości

Podserwisy w portalu.

dvvb

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam zrobić pierwszą stronę internetową .Domenę i hosting mam już kupione. Zaplecze mam także stworzone pod systemy wymiany linków i unikalne z 4 - 5 podstronami ( tzw tematyczne ) . Moja strona będzie miała kilka tematyk .Zastanawiam się czy stworzyć subdomeny czy kupić nowe domeny!? Portal będzie rozrywkowy . Jeżeli domena główna dostanie filtra to subdomeny zapewne też dostaną ? Czyli może lepiej kupić domeny?Jeszcze nie pozycjonowałem strony ale czytałemdużo o filtrach. Co o tym myslicie? Prosiłbym o rady.

Edycja:

Chodzi o to , żeby np : zamiast subdomena.domena.pl kupic domene nazwasubdomeny-domena.pl - nigdy nie pozycjonowalemwiec pytam.

Edycja:

Myslalem takze , aby podpiąć pod strone kilka domen, aby jak jedna dostala filtra to druga moze nie dostalaby. Każda domena pozycjonowana na inna fraze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności