Skocz do zawartości

[Wykonam] teksty pod PresellPage i strony zapleczowe

pozycjonero

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Piszę w imieniu moje dziewczyny Dominiki. Zajmuje się ona pisaniem tekstów pod presell page, jak również pisze unikalne teksty na strony www. Jest studentką II roku filologi angielskiej więc w grę wchodzą również teksty w języku angielskim. Ceny za jeden unikalny artykuł do presell page wahają się od 3 do 4 zł za 1200 - 1500 znaków zależnie od ilości tekstów i tematyki. Cena za teksty na strony www i artykuły w języku angielskim ustalaną są indywidualnie. Wszystkie teksty pisane bardzo starannie, są poprawne stylistycznie i nie posiadają błędów ortograficznych. Próbkę tekstów przesyłam osobą zainteresowanym na maila lub PW. Jest to ogłoszenie prywatne więc nie ma możliwości wystawienia faktury VAT.

Ze względu na to ze to ja załatwiam jej zlecenia podaje swoje dane kontaktowe.

Adrian Major

ul. Słoneczna 9B

43-200 Pszczyna

kontakt: pozycjonero@poczta.fm

GG: 3324657

Pozdrawiam,

Adrian Major

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności