Skocz do zawartości

Opinia na temat redesignu strony. XHTML/CSS

arturro_s

Rekomendowane odpowiedzi

Strona pod adresem https://www.srocciano.nazwa.pl/buzzer/index.html. Tematyka motoryzacyjna. Validacja XHTML passed .

Będę jeszcze pracował nad galerią oraz ofertą oraz pngfixem. Także na głównej stronie bedzie element flash aby ożywic strone.

Proszę o test formularza kontaktowego(może ktoś jest w stanie mi pomóc na pw w pewnej kwestii z nim związanej)

Dzieki za wszystkie sugestie . Pozdrawiam

Buzzer - nierdzewne końcówki i tłumiki sportowe dla twojego samochodu!

Wymiana i naprawa tłumików w Częstochowie - Tanio i solidnie!

Stronka elegancka :D Błędów brak jeżeli chodzi o HTML, w CSS'ach walidator znalazł 6, ale to i tak bardzo dobry wynik jeżeli chodzi o strony :) Przejrzałem galerie - fajne zdjęcia, no i wyłączone menu kontekstowe jeżeli chodzi o Flasha, a o tym prawie wszyscy zapominają, nawet jak cała strona jest we Flashu B)

No i końcówki wydechu pierwsza klasa !!! zaintrygowała mnie ta, którą widać na Alfie 159 obok Brery B) Takiej jeszcze nie widziałem - cudeńko :blink:

Gratuluje profesjonalnej strony B)

P.S. Formularz jest niedopracowany bo wysyła nawet pustą wiadomość, ale jak przeszukasz sieć gotowy formularz ze skryptem sprawdzania poprawności maila i wypełnienia pól znajdziesz bez problemu :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności