Skocz do zawartości

Meszarka

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Konieczność tworzenia co najmniej dwóch wersji na na celu wymuszenie na użytkowniku "produkowania" bardziej unikalnych artykułów.

Mieszarka jest częścią dużo większego narzędzia, które wkrótce ujrzy światło dzienne. Wtedy wymóg pisania kilku wersji zdań okaże się całkowicie zrozumiały.

rozumiem, rozumiem...;)

chodzilo mi bardziej o to, że nigdzie nie jest to wyraźnie zaznaczone (wymóg min. 2 wersji zdania). A jak ktoś nie wprowadzi 2 wersji to wywala ogólny bład w kodzie, a przydałaby się jakaś podpowiedź w stylu "wymagane 2 wersje zdania"

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

• 4 tygodnie później...

Poradziłem sobie z mikserem, a pomysł z umieszczeniem co najmniej 2 wersji (w tym tkwił błąd z mojej strony) uważam za bardzo dobry. Jest to świetne narzędzie.

Jak rozumiem mogę je również wykorzystać do preparowania artykułów w języku niemieckim...

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Dodatek do mieszarki - generator unikalnych baz do katalogów WebMini.

Program wygeneruje unikalną bazę sqlite z unikalnymi tekstami składającą się z 200 wpisów:

- od 1 do 50 wpisów użytkownika

- resztę wpisów program dolosuje z dodatkowej, gotowej puli projektów artykułów

Do podstawowych opcji doszły:

<tags>tag1, tag2, tag3, tag4, tag5, tag6</tags>

<tags>tag7, tag8, tag9, tag10, tag11, tag12</tags>

.....

oraz

<link>https://www.strona1.pl/</link>

<link>https://www.strona2.pl/</link>

...

(w tagach można używać synonimów)

Przycisk "generuj" służy do sprawdzenia poprawności pliku, należy kilkakrotnie wygenerować i upewnić się, że dokument jest ok - w razie błędu wyświetli się komunikat: popraw dokument źródłowy !

Aby wygenerować gotową bazę należy zaznaczyć swoje projekty (ilość: 1-50), kliknąć w "multi-generator", pobrać bazę WebMini DB i skopiować ją na serwer do katalogu webmini.

Istniej możliwość dołożenia swoich projektów do wspólnej puli - za każdy zindeksowany serwis na tej bazie (min. site=50) można dać jeden projekt - min. 5 zdań, każde po min. dwie wersje + synonimy.

Zapraszam do testów.

Dodatek do mieszarki - generator unikalnych baz do katalogów WebMini.

Program wygeneruje unikalną bazę sqlite z unikalnymi tekstami składającą się z 200 wpisów:

- od 1 do 50 wpisów użytkownika

- resztę wpisów program dolosuje z dodatkowej, gotowej puli projektów artykułów

bardzo fajna sprawa, pomysł ciekawy, zaczynamy testowanie :)

Marketing internetowy dla firm

Program generuje jednocześnie dwie bazy. Dlaczego?

nie, jedna baza, i ją podmieniamy w skrypcie a w niej znajduje się do 50 Naszych wpisów i reszta z puli

ciutkę już się bawiłem tym narzędziem i w pełni mogę je polecić, darmowe linki, mało pracy i pkt w weblinku ;)

projekt dopiero niedawno wystartował i już można załapać sporo BLek i to nie takich słabych jak z katalogów zajechanych adderem, a wystarczy tylko chwila czasu do napisania artykułu pod mikserek i zaindeksowany katalog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności