Skocz do zawartości

Meszarka

mmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Sory za post pod postem, ale inny temat.

Właśnie sobie dłubię w projekcie i zastanawiam się czy jest możliwa taka składnia {własno|}ręcznie. Czy skrypt stworzy z tego :

ręcznie

własnoręcznie

Byłoby super!

Edyta: albo coś takiego: spełn{ić|ać}. Ale to chyba tak, bardziej zależy mi na pustych możliwościach.

Profesjonalne czyszczenie wykładzin, tapicerki samochodowej : Pranie dywanów

Zadbany spis artykułów, ciekawa skórka : Smaczny Precelek

Katalog stron z bardzo rozbudowaną kategorią regionalną : Katalog Błyskawica

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaskoczyło mnie in plus zainteresowanie programem. Dziś otrzymałem kilka projektów do wspólnej puli za zaindeksowane serwisy. Mam jednak z związku z tym ogromną prośbę - proszę o sprawdzanie poprawności ortograficznej! Tagi proszę pisać z małych liter, chyba że jest to np. nazwa miasta, imię, itp.

Wkrótce multi będzie generowało bazę pod przerobioną wersję dobrze znanego skryptu. W związku z tym szukam osób, które wykonałyby kilka szablonów (oczywiście na określonych zasadach). Zainteresowanych zapraszam po szczegóły na PW, gg lub admin(malpa)safiro.eu

Wiem, dzisiaj zauważyłem :) Google wariat - raczej nic tu nie poradzę - jest rozsądnie podlinkowany. Ale drugi wszedł do indeksu - może złapie 50.

Edyta: a czy słowa kluczowe nie lepiej by było zrobić tak, że wpisuje się wszystkie z priorytetami oraz ilość do pobrania np:

{śruby[9], wkręty[8], sklep z wkrętami[1]}2

gdzie [1] priorytet określający szansę na wylosowanie

}2 ilość słów do wylosowania

??

Złapie na pewno. Tak samo ten pierwszy wróci - przecież to dopiero początek jego istnienia.

Edyta: a czy słowa kluczowe nie lepiej by było zrobić tak, że wpisuje się wszystkie z priorytetami oraz ilość do pobrania np:

<title>{tytuł1|tytuł1|tytuł1}</title>

<title>{tytuł2|tytuł3|tytuł4}</title>

określasz sobie w ten sposób

Złapie na pewno. Tak samo ten pierwszy wróci - przecież to dopiero początek jego istnienia.

<title>{tytuł1|tytuł1|tytuł1}</title>

<title>{tytuł2|tytuł3|tytuł4}</title>

określasz sobie w ten sposób

To ja wiem, chodziło mi o pewne ułatwienie. Bo gdy w grę wchodzi np: 200 możliwych słów kluczowych, to losowanie z puli byłoby łatwiejsze, niż tworzenie 10 wersji z synonimami. W tym drugim przypadku, w celu osiągnięcia takiego samego rezultatu musiałbym wpisać minimum 5 razy więcej słów i jeszcze uważać, żeby gdzieś nie powielić. Da radę, jest i tak o wiele łatwiej niż wszystko ręcznie robić, ale jednak wpisanie słów do losowania byłoby znacznie łatwiejsze :)

Oczywiście to tylko sugestia, może się mylę.

Mam kolejny problem (ale ze mnie maruda - sam się dziwię). Wychodzi mi błąd przy zapisywaniu projektu- Missing value

Wypełnione wszystkie pola, według schematu minimum. Czy może być to problem apostrofu przy anglojęzycznych nazwach ? Jeśli tak, to czy są zaimplementowane jakieś znaki ucieczki ?

Edyta: Coś nie tak po updejcie - nawet Twój przykład z forum, nie chce się dać zapisać :)

• 4 tygodnie później...

@mmarek

Nie zastanawiałeś się nad dodaniem do funkcjonalności mieszaniem elementami tablicy?

tzn. To jakiś {testowy|przykładowy} tekst dotyczący m.in [słowa1, słowa2,słowa3]

gdzie elementy w nawiasach kwadratowych byłyby mieszane (array_rand)

Zawsze to jakieś dodatkowe "urozmaicenie" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności