Skocz do zawartości

Generowanie faktur w php

simon186

Rekomendowane odpowiedzi

IMHO cena jest stosunkowo niska jak za to co oferuje na https://www.php-faktura.com.pl/, a samemu układać w PHP to masa kodowania wiec warto...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mogę tylko potwierdzić z doświadczenia, że to masa kodowania ;)

Ale przy wykorzystaniu np. klasy fpdf jest to oczywiście jak najbardziej wykonalne - i raz napisane zostaje już "na wieczność".

Nie bawiłem się nigdy klasami typu "html2pdf" ale myślę, że to raczej kiepskie rozwiązanie...

Powyższy skrypt za to, wydaje się fajny - o ile jest dobrze napisany, modyfikowalny i nie posiada błędów (patrząc na przykładową fakturę widać np. błąd kwoty słownej - nie wiem czy to literówka czy błąd skryptu) to całkiem dobre rozwiązanie jeżeli nie ma się czasu/umiejętności na stworzenie własnego.

logo-stat4seo-blue-small.png

• 6 miesięcy temu...

jaka masa kodowania co wy za bajki wkręcacie generowanie PDFów z htmla to kilka linijek kodu. zasysasz z netu klasę mPDF i wystarczy że ułożysz se w html jakieś fajnie wyglądające tabelki i wsio, klasa robi wszystko za ciebie. Do napisania w zasadzie zostaje sprawa naliczenia vat i zsumowania i to finito

Jedziesz na wakacje ? baza noclegowa na pewno ci się przyda

Największy i najładniejszy katalog turystyczny w Polsce

• 1 rok później...

A już myślałem, że to bezinteresowny post, a tu TAKA WSTRĘTNA REKLAMA :spam:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności