Skocz do zawartości

Coraz więcej filtrów od Google......

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Filtr może też być nałożony na domenę wraz z subdomenami. Co ciekawe obejmie on też nowe subdomeny jeżeli jakieś zostaną utworzone po fakcie otrzymania filtra - ja tak właśnie miałem ze swoim blogiem. Na szczęście w ostatnich dniach cały filtr puścił i blog pojawia się na pierwszym miejscu na tytuły postów (wcześniej wyżej były miejsca gdzie dawałem linki).

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No to ja dzisiaj wyszedłem na wszystkie frazy z filtra 28/29 nie wiem czy na długo ale jestem w TOP5 mniej więcej jak byłem

P.S Nie robiłem nic robiłem swoje, także to co pisze SirZorro https://blog.poradnik-webmastera.com/pozycj...-filtra-2829,40

Nie do końca jest przyczyną usunięcia, ja do siebie linkuję z SWL ale na stronie co prawda nie mam. Jak 100000 razy było pisane nikt nie wie jak wyjść i jjak złapaliśmy ten filterek PECH albo FART jak ktoś nie wpadł

z tym co robi ta wyszukiwarka jest delikatnie mówiąc coś nie tak, w słynny filtr z końca lipca wpadły mi trzy strony, z dwoma zrobiłem całkowity porządek, poprawiłem co się dało, a ta trzecia miała na sobie zainstalowany system to dołożyłem jeszcze dwa systemy, no i jeszcze 20 wychodzących linków i strona wczoraj wróciła! a te o które dbam, aktualizuje siedzą dalej! jaki w tym sens?!

Xann ale w jednej z wielu Ci wyszło z 301 czy jedną próbowałeś ......

Ja dostałem jednego , mój klient jednego to razem dwa , klient miał 301 a ja na swoje dokupiłem mocne linki. Więcej testów nie robiłem bo nie miałem na czym.

Filtr ma to do siebie ze nikt nie wie za co on jest, dlaczego sie go dostaje i ile trwa. To ze mi sie udało wyjsc przez zakup mocnych linków czy przez 301 to znaczy tyle co nic

Marketing internetowy dla firm

W jednej domenie wyszedłem przez 301 w drugiej dokupiłem stałe mocne linki, SWL jak linkowałem tak nadal linkuje siebie i konkurencie.

Czyli tym samym lamiesz regulamin e-weblinka :P

cytat z regulaminu:

Użytkownicy Systemu umieszczający linki tekstowe do stron internetowych oświadczają, że posiadają upoważnienie do reprezentowania domeny linkowanej.

No chyba ze ja czegos nie rozumiem :D

pozycjonuj.png

dla wszystkich, którzy chcą zaspamować wnioskami o ponowne rozpatrzenie google uprzedzam, że po 10 prośbach z mojej strony zablokowali mi możliwość dla konkretnej domeny wysyłania wniosku :)

Czyli przeczytali i nic nie zrobili a dodatkowo zablokowali :) chamy!!!

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

jak chodzi o takie strony jak w twoim podpisie to nic dziwnego że nic nie zrobili

trądzik, leczenie, sposób na trądzik, zadrapania, pryszcze, trądzikowe zmiany, trądzik różowaty, blizny po trądziku, leki na trądzik
Peer2Mail P2M MoorHunt HashCod / MHTEAM.PL MoorHunt P2M HashCode

firany / firany // Najnowsze mp3 / Najnowsze mp3 // Allplayer / Allplayer do pobrania za darmo. // pozycjonowanie stron / promocja, pozycjonowanie stron // promocja stron Pozycjonowanie / Pozycjonowanie w google // Warhammer / warhammer rpg

rapidshare, megaupload, odsiebie.com - howard webb - śmieszne, :: the oc, życie na fali, the oc, życie na fali

Ja na kilku domenach obserwuję spadek o około 60 pozycji. Był moment że jedna domena powolutku zaczęła wracać do drugiej strony wyników a ja w tym czasie zupełnie nic nie robiłem i po kilku dniach poleciała znowu na 60'te pozycje. Czy z tą 60' to popularne zjawisko? Komuś też o taka liczbę pozycji spadają wyniki? Słyszałem że u innych spadają o 30', 90' a mnie google uraczyło 60'tkami ;)

dla wszystkich, którzy chcą zaspamować wnioskami o ponowne rozpatrzenie google uprzedzam, że po 10 prośbach z mojej strony zablokowali mi możliwość dla konkretnej domeny wysyłania wniosku :)

Czyli przeczytali i nic nie zrobili a dodatkowo zablokowali :rotfl: chamy!!!

google webmaster tools nie jest dla domen które są pozycjonowanie ;) bo pozycjonowanie jest procesem bardzo nielubianym przez google. Jedyne co ci pozostało to zorbienie 301 i po problemie

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności