Skocz do zawartości

Coraz więcej filtrów od Google......

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Nieprawda. To jest troche śmieszne. Mam strone, ktora byla w top10 na 15 dobrych fraz. Z dnia na dzien na wszystkie z nich jestem na okolo 50 pozycji. Nie byla linkowana kompletnie żadnym linkiem rotacyjnym. Przez pol roku linki utrzynmywane byly na tym samym poziomie - ani mniej, ani wiecej. Totalna stabilizacja grozi w dzisiejszych czasach filtrem? Mam nadzieje, ze za kilka dni wroci do normy, bo stracilem 90% ruchu i to przestaje byc rentowne..

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widze ze wiele osób ma podobny problem z wyrzuceniem glownej strony z wynikow... u mnie tez niestety 3 domenki poszly na drzewo chociaz podstrony są dalej zaindeksowane...

pytanie czy to efekt uboczny jakiegoś nowego algorytmu czy moze kara za korzystanie z swl`i

U mnie strony byly:

- w Google Analitycs

- Linkowane e-weblinkiem (lekko)

- linkowane elitelinkiem (lekko)

A jak u Was?

Czy w google webmaster tools mieliscie dodane mapy stron? ja dla tych trzech nie mialem i zastanawiam sie czy to moze byc powodem..?

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

Nie rób pochopnych kroków, czekaj cierpliwie, w między czasie usuń zduplikowaną treść jeśli takową posiadasz

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zapomnij o narzędziach dla webmasterów i google analytics - wyrzuć stamtąd stronę.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Praktycznie wszystko mam w analytics i w narzędziach google.

W takim razie linki między tymi stronami mają zerową wartość (to tylko moje obserwacje).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności