Skocz do zawartości

Coraz więcej filtrów od Google......

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"szybko" to rzecz względna. Ja w końcu zmusiłem się do 301 po lipcowym filtrze, kiedy nic nie pomagało a strona szlajała się po 40/70

Redirecta zrobiłem jakieś 1,5 tygodnia temu, obecnie nowa domena powoli wchodzi na pierwszą stronę wyników. Poprzednio miałem pozycje w Top-3, więc mam nadzieję że wkrótce wrócę na swoje.

Co ciekawe, kila dni po przekierowaniu stara domena wypadła z setki wyników (powyżej nie sprawdzałem)

Jeśli interesujesz się Premiership, nie możesz odpuścić Chelsea Londyn to polski serwis o Chelsea. Fan sportu chętnie usłyszy coś o Formule 1 gdzie jeździ nasz Robert Kubica . Dodatkowo warto pobawić się tematyką Praca w internecie - to akurat największy z serwisów o zarabianiu. Zerknij i podlicz nasze dowody wypłat - nadal sądzisz że nie warto ? :-)

mam takie pytanie czy 301 pomoze zeby szybko wrocic na swoje pozycje??

szybko niekonieczne, dla mnie 2, 3 tygodnie to średnio szybko :pytajnik: Co do powrotu fraz, większość powinna wrócić ale nie jest to regułą. U mnie w paru przypadkach wiele fraz zostało w ,,kosmosie" :P

30 października nic na większą skalę się nie stało, masz po prostu pecha.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Tzn mialem na mysli 31 pazdziernika. :) Na Webmasterworld sledze watek na ten temat i mimo ze wiekszosc stron wrocila na swoje pozycje juz 1 listopada, to sporo stron nie. Ciekwym jest to, ze praktycznie codziennie ktos zauwaza ze jego strona wrocila na normlane pozycje. Nie mam za wielu doswiadczen z filtrami (do tej pory zadnego nie zlapalem :)), ale dziwne mi sie nieco wydaja pozycje mojej strony. Caly czas zreszta cos sie dzieje jeszcze.

Swoja droga mam pytanie jeszcze do osob ktorym strony do tej pory nie wrocily, a i do tych ktorym wrocily w sobote. Jaki mieliscie stosunek wejsc z wyszukiwarek / bezposrednie wejscia / wejscia z innych stron?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności