Skocz do zawartości

Coraz więcej filtrów od Google......

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Ja pierd....

To jest, delikatnie mówiąc, żałosne :/

Nie to co robi G, ale to co wy tutaj robicie.

Nie żal wam czasu, wysiłku, mocy przerobowej na pieprzenie głupot, nikomu do niczego nie służących, nic nie zmieniających i nie wnoszących??!

Co to da, że napiszesz o swoich pochlastanych przez G. stronach?

A moja babcia to a moja ciotka sramto.

Dorośnijcie i zabierzcie się do roboty, a nie lamentujecie jak stare kumy na rynku...

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

lamentowac zawsze mozna a zwlaszcza iz nie wiadomo za co gugiel ostatnio je rozdaje i moze ktos podrzuci jakąś dobrą myśl co zrobić aby było dobrze

dzis rozdal w mojej branzy poleciala moja strona - ponad 2 lata na główna fraze na pozycjach pomiędzy 1 - 4 a tu filterem a z tego co widze to dostala je tez druga strona która byla 5 na dana fraze i jeszcze kilka kolejnych ktore byly dalej w wyniku czego w TOP 10 widze 2 strony smieci wg mnie a na dalsze pozycje kolejne

oj nic takie zycie, 301 nie wchodzi w gre wiec nic pozostaje czekac na zmianę humorku gugielka, chyba ze ma ktos inny sposob na to i udalo mu sie to zrobic i wyjsc z tego filtra (swiat jest, PL nie ma)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Coś sie dzieje w googlach kupa stron poleciała nisko

mam domeny po 4 lata i 2 z nich nadle spadły o 40 pozycji w dół

czy to już sandbox czy załamanie chwilowe?

i mam pytanie czy sanbox jest na całą domene czy na subdomeny?

i czy dotyczny np. 1 słowa kluczowego czy wszystko leci ?

to tylko filtr jak jest w wynikach ale nagle spadla, wiele osob tego ostatio doswiadczylo, ale coż zyje sie dalej i trzeba pracowac dalej, najwyzej przez kilka miesiecy czlowiek mniej zarobi

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zastanawiam sie czy w ogole to co teraz sie dzieje to sa filtry w klasycznym wydaniu. Site ktory pozycjonuje wylecial 31 pazdziernika na wszystkie frazy, wlaczajac w to nazwe serwisu (unikalna) i nie wrocil 1 listopada.

Na fraze "nazwa_serwisu" jakis czas temu wskoczyl na 3 miejsce. Od jakichs 2 dni obserwuje jak pozycja na ta fraze stabilizuje sie na pierwszym miejscu i wyswietla sie razem z linkami witryny. Co wiecej w tym samym czasie strona wskoczyla do czolowki na zapytania "nazwa_serwisu keyword".

Mysle ze jakby to byl filtr, to nic takiego by sie nie dzialo. Moze to jest jakies stopniowe przebudowanie calego indeksu.

Panowie, wielki G przegina - dwuletnia strona hobbystyczna, unikalne artykuły pisane przez redaktorów, w tym tłumaczenia i opisy, które nie są nigdzie dostępne w polskim Necie poszła od 20 do 60 oczek w dół. Na te frazy pojawiły się syfy w języku niemieckim, jakieś katalogi i inne bzdury w stylu urlfan.com BEZNADZIEJA!

skutecznie i po cichu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności