Skocz do zawartości

Coraz więcej filtrów od Google......

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Czy fresh site bonus moze trwac poltora miesiaca?

Strona byla wysoko we wszystkich frazach, od przedwczoraj jednak doslownie wszedzie poleciala o 30-40 miejsc i wyprzedzają je strony z katalogami z wpisem tej strony.. ba, po wpisaniu "nazwa_serwisu", serwis znajduje się na 2. stronie, za 15 katalogami z wpisem tej strony. WTF?

Usunalem SWL i napisalem do googli. Ciekawe co oni na to.

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nic ci nie napiszą.

W tych czasach nie ma co liczyć na ujechanie na jednej czy tam kilku stronach. Jedne łapią filterki albo jakieś inne jaja się z nimi dzieją, a inne wracają i tak się jedzie. Nie ma lekko to już nie sielanka a trzeba się przygotować, że może być tylko trudniej.

Witam,

Jedna z moich stron wpadla takze w filtr, jest w top100 :)

Strona jest w filtrze juz dobre 3 miesiace.

Mam do Was pytanie jesli chodzi o to przekierowanie 301. Nie pytam jak technicznie to wykonac, bo to wiem, chodzi mi raczej o reakcje google, mam wykupic nowa domene i z niej dac przekierowanie na stara zafiltrowana strone ? Nigdy tego nie stosowalem poza przekierowaniem https://domena.pl na www.domena.pl

pozdrawiam

c.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności