Skocz do zawartości

Coraz więcej filtrów od Google......

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A co jest bardziej niebezpieczne: rotacyjne czy stałe ?

Jeszcze kilka miesięcy temu uważało się stałe linki za bezpieczniejsze, ale teraz chyba nikt nie odważy się powiedzieć, że któreś są w pełni bezpieczne.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

U mnie filtry poleciały na strony, które:

1. miały GoogleAnalitycs

2. miały Adwordsy

3. Były w swl`ach

Dokładnie nie jestem w stanie tego ocenić bo w każdym wypadku były podpięte pod SWL`e

Dlatego postanowiłem zrobić test i postawiłem 4 całkowicie nowe domenki i dla każdej zrobiłem jedną opcje

jedną pod swl

na drugą wstawilem GA

na trzecią ADWords

czwarta jest czysta

Narazie jeszcze wiszą w wynikach.

Dziwne jest natomiast to ze SITE stron się nie zmienił po otrzymaniu filtra a jedynie główne frazy poleciały w otchłań... co może świadczyć o tym ze to wlasnie swl

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

U mnie obie domeny z filtrem to strony firmowe. Żadnego ukrytego tekstu czy linków. Strony podlinkowane wewnętrznie z umiarem, brak subdomen, kilka linków powiązanych tematycznie wychodzących z podstrony "polecamy". Jednym słowem nic do czego można się przyczepić lub co wygląda nienaturalnie.

Pewnie niektórym się narażę, ale uważam, że filtr dotyka w większości domeny, które mają zduplikowaną treść.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Ja złapałem filtr na stronie firmowej z unikalnym kontentem, więc reguły nie znajdziecie. Za pewne główny powód to było przesadzenie z linkami.

Na pewno nie jednemu z was zdarza się testować jak wyjść z filtra i pewnie nie jeden wie jak to zrobić. Szkoda że nikt nie chce sie tą wiedzą podzielić. Każdy myśli że skoro inni nie upubliczniają swoich testów to dlaczego akurat ja miałbym to robić. Błędne koło się zamyka.

Ja mysle ze ilosc linków ma w chwili obecnej mniejsze znaczenie... bo jakby nie bylo na niektore z moich domen podpinalem sporo linków ale na niektore nie było żadnych... jedyne to podobna budowa strony chociaz tresc generalnie inna... inna oczywiscie takze tematyka...

zwykle zafiltrowalo mi domeny mlode - do miesiąca

domeny są bardzo dobre dla słow kluczowych w które celuje tzn nazwa domeny = fraza w którą trafiam

Trzeba szybko wymyslec sposób zeby wyjsc z filtrów bo domena musi przeciez na siebie jakos zarobić a czas biegnie :closedeyes:

Planujesz wesele i ślub?

Pijasz dobre Wina. Pozycjonuj EliteLink`iem - dobra rzecz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności