Skocz do zawartości

Coraz więcej filtrów od Google......

Wojciech Łuczak

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba szybko wymyslec sposób zeby wyjsc z filtrów bo domena musi przeciez na siebie jakos zarobić a czas biegnie

ja juz to zrobilem - wrzucilem jedna z domen do SWL i przynajmniej zarabiam na wynajmie punktów - jakos musi sie zwrocic - wazne ze nia ma BANA bo wtedy to kicha

z druga mysle ze zrobie to samo choc ona skacze jak widze (jest to portal ogloszeniowy) gdyz przez kilka dni wpisy sa ale teraz juz przez tydzien nie ma, wiec pewnie tez bedzie trzeba to zrobic, na przedluzenie trzeba zarobic, a darmo trzymać to tylko żone w domu mozna

zastanawianie może mieć sens gdyby bylo wiadomo, za co te filtry ostatnio są rozdawane, ale jest tyle zmienych iż nie wiadomo tego, nalezy miec nadzieje ze wyjdzie z niego z czasem, jesli nie to mówi sie trudno,niech zarabia przez SWL

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

niestety filtry sa i będa

wczoraj jednej osobie na moich oczach domena wpadla w filtr - patrze jest na swoich miejscach - za 15 minut juz nie ma i do dzisiaj tak jest i przy okazji na ta samą fraze mi tez wpadla moja domena ktora byla troche dalej

objawy jest na nazwe domeny na internet ale na polske juz nie ma

przyczyny - stawiam na konkurencje i zgloszenie jakiegos spam raportu - na stronie byly SWL, byc moze troche za duzo (na bana nie zasłuzyla, ale filtr przywalili)

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

A jest ktoś kto po otrzymaniu filtra usunął ze strony SWLe i pisał do google o ponowne przejrzenie strony?

Jest. Mi to nic nie dało póki co, ale próbuj. :)

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Ja tydzień temu w poniedziałek dostałem filtra na wszystkie frazy. Juz miałem nową domene zakładac, ale patrze dzisiaj a tu filtra niema! Strona nawet wskoczyła na top10 w glownej frazie :). Google to jednak zmienne jest ;)

Nie ciesz się, bo znając życie lada dzień filtr wróci ;)

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Dzisiaj chyba filtr dostała moja nowa strona jakieś 2-3 miesiące w indeksie, trudno mi jednoznacznie określić, bo nie zdążyła dojść nawet do top50, ale ogólnie ma cechy tych ostatnich filtrów, żadnych systemów i linków do... ani z... linkowana na różne anchory. Miała adsense, w sumie nic nie zarobiła. Może ich algorytmy już są mądrzejsze od nich...

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Trzeba teraz uważać na świeże domeny. Nie polecam ich wrzucać do systemów rotacyjnych, nawet z małą ilością pkt. Ani przesadzać z linkami. Nie wiem jak mój mały test ma się do rzeczywistości, ale nowa domenka dodana do eweba z 600pkt. Po dwóch tygodniach dostała filtr. Wcześniej robiłem tak z domenami na których mi bardzo nie zależało i trzymają się na swoje frazy do tej pory - mają już około pół roku i 4500 bl w yahoo - tylko z systemu rotacyjnego. Czyli wniosek jest taki, że Google się bardzo czułe zrobiło ostatnio jeśli chodzi o filtry.

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

stałymi linkami, trochę precli, kilka katalogów, nie wiem czy to na pewno filtr, ale tak mi to wygląda, równocześnie w trochę mniejszej ilości linkowałem jeszcze jedną ale tam jest na razie wszystko ok.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Heh napisze wam dwa pytania a wy sobie na nie odpowiedzcie:

dlaczego najwięcej filtrów jest przy update PR?

dlaczego najwięcej wyjść z filtrów jest przy update PR?

Moje dwie strony są w filtrze od 28/29 sierpnia... myślisz update PR trwa tak długo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności