Skocz do zawartości

Zaplecza banowane

Yannkes

Rekomendowane odpowiedzi

jesli robie sobie minizaplecza w postaci stron z kilkoma podstronami lub WP tematyczne a G. banuje mi te strony to czy moge je praktycznie cale przeniesc na nowe domeny?

jest szansa ze G. nie przyczepi sie by znow je zbanowac?

co wy robicie z takimi stronami? porzucacie i budujecie nowe strony na innych domenach?

Ale za co ten ban? dla mnie minizaplecze w postaci paru stron z podstronami, to zaplecze wartościowe, dlaego pytam. Co do przenoszenia na nowe domeny, to to raczej zadziała, bo ileż wikipedii, jest zainstalowanych w sieci. Dlatego zadałem pytanie, za co ten ban?

seowyszbanner.gif

G. nie wysyla mi maili z uzasadnieniem swojego wyroku ;)

ale jesli mam sie domyslac to moze... fakt ze tresc pobierana jest z wiki ale po wiki grabber (synonimy) albo tresc pochdzaca z automatycznego translatora (np. z ang) - oczywiscie obie metody sprowadzaja sie do umieszczenia tresci tylko tematycznej.

innego powodu nie znam...

Dobra Panowie, ale nie mowicie mi, że jak mam serwis o zółwiach, czy też ministronkę, to mi google może za to dać bana. Oczywiście jeżeli strona jest zgodna z wytycznymi google. Tak że uzasadnienie Xann-a, że lecą bany co dnia i nikt się tym nie przejmuje, jakoś do mnie nie trafia. Gdybym miał wartościowe zaplecze, to bym się tym przejmował.

@Yannkes zgadza się, to właśnie chciałem przeczytać. Za to można dostać Xann-a... yyy przepraszam bana.

seowyszbanner.gif

Po przeniesieniu zbanowanej zapleczówki na nowy adres warto wprowadzić kilka zmian na stronie, zarówno w treści jak i w układzie strony.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności