Skocz do zawartości

Nie banowalne zalpecze

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy mówią o banach a jakie skrypty są nie banowalne ?

Opisy GG , bazy piosenek , programy partnerskie (sklepy internetowe, logo dzwonki )

Wiec albo będziecie budować zaplecze tematyczne i bać się ze dostanie bana (z przyczyn bo tak) albo stawiac pewniaki wybór już pozostawiam wam

Marketing internetowy dla firm

nie zbanują strony która ma tylko tekst ;) i pare grafik

Tak jak w wiki? ;)

Są różne bany, jedne idą po skrypcie inne, chyba ręcznie, po tresci. Nie ma reguły.

Dobrze jest gdy skrypty się modyfikuje trochę, to zawsze pomaga, a treść jest w miarę unikalna, niekoniecznie cała, ale unikalna i zrozumiała, jak do tego dodasz jeszcze jakąś graficzkę niestandardową to już jest OK.

Z tego co Xann napisał opłaca się tylko tworzyć zaplecze tylko z opisów GG , baz piosenek i logo dzwonków ciekawe gdzie nas to doprowadzi ;)

Ale ja widzę bardzo wiele tego typu stron, które trzymają się w indeksie bardzo mocno. Warunek: stoją na własnych skryptach, dodane jakieś bajery. Jak widać to wystarcza na dzień dzisiejszy.

Wiec albo będziecie budować zaplecze tematyczne i bać się ze dostanie bana (z przyczyn bo tak) albo stawiac pewniaki wybór już pozostawiam wam

Nie nazywaj zlepka automatycznie zlepionych słów za zaplecze tematyczne.

Nie wiem czemu się dziwisz, z opisów gg człowiek może skorzystać a z zaplecza jak to nazwałeś tematycznego to nie bardzo.

Więc wybór jest oczywisty, lepsze są opisy czy teksty niż śmieci ani dla ludzi ani dla google.

a dlaczego mają byc banowalne ? tzn ze nie mogę sie zapisa do wapstera i pobrc sobie sklep z logo dzownkami i na nich zarabiać bo juz ktoś przed emną to zrobił ?

Ja np. zaobserwowałem u siebie dwa razy taki myk :

zdejmuje program partnerski ze stronki z dzwonkami i po kilku dniach pojawia się ładnie w czołówce , ładuje skrypt i dostaje filterka w kosmos.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

zaplecze tematyczne to przeszłość, przyszłość to opisy gg i lub programy partnerskie sklepów internetowych , dlaczego ?

misternie budowane zaplecze tematyczne w pełni wartościowe 3-4 lata tworzone dostaje bana a podaną przyczyną jest strona utworzona pod wyszukiwarkę bo po co sie trudzić jak ten sam efekt osiągnę przez opisy gg i bazy piosenek a ich postawienie trwa 10 min.

Niebawem rusza akcja "podziel się linkiem" może ona coś zmieni , zobaczymy

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności