Skocz do zawartości

AdBid

Faster7

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o tym reklamodawcy?? Z tego co zauważyłem za jedno kliknięcie w reklamę dostaje się 7-12 groszy. Powiedzmy, że nie najgorzej, tym bardziej, że nie ma problemów z rejestracją, ani jakichś ogromnych ograniczeń co do stron na których reklamy mają być wyświetlane (na mojej stronie www.i-lotto.pl bez problemu się wszystko wyświetla, a np. Google Adsense nie mogłem umieścić ze względu na tematykę związaną z rzekomym hazardem (choć w internecie jest mnóstwo stron o Lotto i maja AdSense....).

Bardziej obawiam się czy firma ta jest w 100% wypłacalna? Ma ktoś może jakieś doświadczenia z tym reklamodawcą??

Witam,

Jako, że jestem związany z admediaprovider moja wypowiedź może nie być bezstronna ;), napiszę tylko, że minimalny bid dla wystawcy to 7 groszy. Wypłaty realizowane są 2 razy w miesiącu (na dzień dzisiejszy praktycznie w ciągu 2-3 dni od zażądania). Już w najbliższym czasie dołączymy nową jednostkę reklamową i umożliwimy blokowanie poszczególnych reklam.

Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek pytania, na stronie znajduje się numer telefonu oraz mail, wystarczy zadzwonić - napisać.

Emil Herbut

AdMediaProvider Inc.

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 3 tygodnie później...

Ja nie mam jakichkolwiek problemów z logowaniem itp.

Zarejestrowałem się na konto w domenie o2.pl.

Firma wypłacalna (właściciel CPMProfit).

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności