Skocz do zawartości

Sonda na temat Chrome

Xann

Czy przeglądraka chrome ma szanse ?  

173 użytkowników zagłosowało

1. 1. Używam czy nie ?

• Przesiadłem się na Chrome
      3
    • Używam Chrome i inne przeglądrki też
      29
    • Widziałem odinstalowałem
      44
    • Mało mnie to interesuje
      49

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Moim zdaniem wyraźnie szybsza od FF3. Znam staty wśród studentów informatyki - wielu się przesiadło. Te warunki cytowane powyżej już zmienione.

Ale i tak do pozycjonowania lepiej używać niegooglowych ;)

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Szybsza niż IE i FF. Jeśli ktoś nie potrzebuje bajerów jest ok, podobnie jak w przypadku użytkownia na komputerach domowych. Plus dla googla, że udostepnił kod. :)

Zauważalne błedy w interpretacji kodu zapewne niebawem poprawią.Spodziewam się, że niebawem powstaną klony:)

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

Zauważalne błedy w interpretacji kodu zapewne niebawem poprawią.Spodziewam się, że niebawem powstaną klony:)

Już powstają (np. Iron). Zainstalowałem Chrome rodzinie, która używa przeglądarki po prostu do przeglądania sieci i nie korzysta z żadnych pluginów.

Skrypt chroniący zasoby serwera przed atakami botów exaBotDefender: https://docs.google.com/View?id=dgkd4pj4_0hfj5j4gx

Przed Chrome jeszcze daleka droga, aby stała się popularną przeglądarką. Istotnie zachwyciła mnie prędkość działania, ale jednak Firefox póki co ma jednak lepsze rozwiązania + wtyczki prawie do wszystkiego co dusza zapragnie - więc póki co zostaje przy Firefoxie, a Chrome warto pobadać pod kątem zbierania informacji przez G o przeglądanych witrynach, aby trochę ułatwić indeksację nowych serwisów !!!

Internetowa galeria fotografii turystycznej z różnych zakątków Polski

Tanie telefony komórkowe w sklepie Orange

Dziel się z innymi ciekawymi informacjami internetowymi za pośrednictwem serwisu społecznościowego

nie ma tez opcji czekam na linuxowa wersje !!!

Odkąd się pojawiła używam ją bardzo chętnie na co dzień. Jednak bardziej oczekwianym produktem spod znaku google jest dla mnie ich system operacyjny ;0

best for You site exp

"In Baghdad, it's no democracy

That's just because, it's a US Country"

freeglobes zapisz sie

nie ma tez opcji czekam na linuxowa wersje ;)

Odkąd się pojawiła używam ją bardzo chętnie na co dzień. Jednak bardziej oczekwianym produktem spod znaku google jest dla mnie ich system operacyjny ;0

Permanentna inwigilacja ? :D

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności