Skocz do zawartości

Moj pierwszy raz na forum.

ziggyd

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdzecznie wszystkich.

Mam na imie Zbigniew, od 1981 roku mieszkam poza granicami Polski w Chicago.

Pod koniec kwietnia tego roku zdecydowalem sie na zbudowanie swojej strony na internecie.

Jestem nowicjuszem w tej dziedzinie i zbieram wszelkie informacje dotyczace budowania strony internetowej.

Obecnie jestem na etapie pozycjonowania swojej strony.

W trakcie poszukiwan informacji w tej dziedzinie zdecydowalem zerknac na polskie strony z zakresu tego tematu.

Miedzy innymi dlatego trafilem tutaj do Was. Z mila checia pragne skorzystac z Waszych wskazowek, uwag oraz madrych porad.

Jestem zadowolony ze udalo mi sie trafic tutaj do Was.

Mam nadzieje ze nie bede stwarzal zbyt wiele klopotu, bledow w pisowni i na pewno bede zaczynal od podstaw aby moc dobrze wszystko zrozumiec.

Mam nadzieje ze trzcionka jaka uzywam nie bedzie dla Was zbyt uciazliwa do czytania.

Pozdrawiam wszystkich i do uslyszenia.

Zbigniew (ziggyd)

Witam :D

Jeżeli chodzi o czcionkę to się niczym nie przejmuj. Często internauci w Polsce, którzy na co dzień piszą ąężź ... na kartce, nie używają tych znaków jak siedzą przed klawiaturą :)

A jeżeli chodzi o wiedzę to wszyscy TUTAJ trafili po to aby wiedzieć więcej :D

Jeszcze raz miło mi powitać i pozdrawiam B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności