Skocz do zawartości

Autoryzowanie stron w Narzędziach Dla Webmasterów

Delta

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem do Google: narzędzia dla webmasterów stronę, która posiada .htaccess za pomocą którego mam przyjazne linki. Jednak przez ten plik nie mogę zautoryzować strony za pomocą strony html podanej przez google. Muszę najpierw wykasować plik htaccess, zautoryzować strone i wgrać z powrotem plik.

Tylko co jakiś czas trzeba robić autoryzację i na dłuższą metę takie kasowanie i wgrywanie jest uciążliwe.

Czy poradzicie co w takim wypadku można zrobić. Może dodać jakąś linijkę do htaccess?

Dzięki.

Ledo ma rację. Wklejenie kodu html w nagłówek strony załatwia sprawę. Miałem dwa podobne przypadki w serwisach na Joomla! z modułami tworzącymi przyjazne linki.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Możesz też dodać odpowiednią regułę dla plików których szuka G - google* i notfound* (co do tego drugiego nie mam pewności, sprawdź sobie to w logach serwera gdzie było 404).

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności