Skocz do zawartości

WP albo inny CMS - wyprucie flaków

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

Problem wygląda tak, mam stronę na której części chce dodać funkcjonalnośc blogową, czyli umieszczanie artykułów, moderacja itp.

Czy da się w miarę prosty sposób wypruć z jakiegoś systemu blogowego albo CMS'a samą funkcjonalność i wstawić w gotową stronę?

Ma ktoś doświadczenie? Najchętniej oczywiście gdyby pracy było przy tym jak najmniej tzn. jakiś include fragmentu albo cuś?

A być może są gotowce do tego przeznaczone?

Nie wiem, czy jasno się wyraziłem, gdyby coś to dopytajcie. Thx, z góry

No właśnie nie chcąć wyważać otwartych drzwi nie chcę robić templatki bo już cały design strony mam, chcę tylko funkcjonalności więc robienie templatki na podobieństwo istniejącej strony mi się nie widzi.

Czy jakieś konkretne skrypty artykułów mógłbyś polecić?

PS. zupełnie zielony jestem w tym temacie, trochę błądze po omacku więc proszę się nie denerwować jeśli pytania są banalne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności