Skocz do zawartości

Nowy Precel PR3

edi_smooth

Rekomendowane odpowiedzi

Dodaj datę pokazującą kiedy został dodany wpis, bez tego nikt nie będzie ryzykował czy ktoś to w ogóle moderuje.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Trochę design odstrasza, ja lubię unikalne precle które na pierwszy rzut oka wyglądają porządnie :)

To też można zmienić:)

EDIT:

Nie podoba mi się to, że skrypt nie zapisuje daty (przynajmniej tak wnioskuję, bo tabela article_date ma ciekawą wartość 1221218583...

Chyba wrócę do starego i dobrego WordPressa..

Precel już działa - zapraszam do pisania artykułów

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

Unikałbym słowa precel na twoim miejscu, lepiej daj coś pozornie tematycznego, większość precli nie dożywa pół roku.

Adam ma rację, po co ułatwiać pracę "filtermanom" z G. Ale równie ważne abyś nie zapominał o systematycznym przeglądaniu - akceptacji lub odrzucaniu wpisów. Nic bowiem tak nie zniechęca, jak czekanie tygodniami na pojawienie się wpisu.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Jak na razie sprawdzam średnio co 1-2h czy są nowe wpisy w godzinach od ~9 rano do 1-2 w nocy:)

Dodatkowo sprawdzam czy teksty nie są duplikatami, tzn wpisuję w wyszukiwarce losowe zdania aby mieć pewność, że artykuły są unikalne. Chyba taka metoda powinna wystarczyć?

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności