Skocz do zawartości

Jaki serwer na portal spolecznosciowy typu NK

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na mojej "społecznościówce" jak miałem tak po 100-150 online to na prohoscie śmigało idealnie. Polecam

Aktualnie na dniach będziemy startowali z nową "społecznościówką" i na start będzie https://www.ovh.pl/prywatne/produkty/superplan_best_of.xml, bo i plany ambitniejsze :)

a czemu akurat dhosting? nawet top100 o nich nie slyszalo i istnieja o wiele krocej niz proste.

top100 to bardzo "zniekształcony" ranking.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

a czemu akurat dhosting? nawet top100 o nich nie slyszalo i istnieja o wiele krocej niz proste.

Top100 jest od dawien dawna wyznacznikiem "niczego" :)

Co z tego, że istnieją krócej niż proste? Krócej niż proste a serwerownia mają już na miarę home.pl (jak już nie lepszą).

404.tf

top100 ma taka sama wartosc jak megapanel gemiusa czyli statystyczna i jasno pokazuje, ze dhosting nie przekroczyl jeszcze nawet pulapu 250 utrzymywanych domen *pl na swoich dnsach..

co do serwerowni .. to coz, oprocz tego, ze hostingcenter w ktorym sa serwery dhosting miesci sie z tego co wiem w biurowcu fim i z racji tego nie moze miec chociazby wlasnego agregatu do pradu to wiele nie wiem i raczej sie nie dowiem bo chwile pokorzystalem z ich uslug i wole za te same pieniadze miec hosting w sprawdzonej firmie typu IQ a nie odkrywac Ameryke na nowo...

pozdrowienia.

googlerulz.

top100 ma taka sama wartosc jak megapanel gemiusa czyli statystyczna i jasno pokazuje, ze dhosting nie przekroczyl jeszcze nawet pulapu 250 utrzymywanych domen *pl na swoich dnsach..

Rotfl :piwko2: po pierwsze top100 nie działa samo z siebie, tylko na podstawie danych jakie firmy im wysyłają, jak im nie wysyłają to nie ma ich w rankingu.

Poza tym dHosting nie jest rejestratorem domen tylko współpracuje z OVH.

co do serwerowni .. to coz, oprocz tego, ze hostingcenter w ktorym sa serwery dhosting miesci sie z tego co wiem w biurowcu fim i z racji tego nie moze miec chociazby wlasnego agregatu do pradu to wiele nie wiem i raczej sie nie dowiem bo chwile pokorzystalem z ich uslug

Mało wiesz, a czego nie wiesz zgadujesz? Uwielbiam takie opinie. Agregat jest, wystarczyło spytać.

404.tf

zależy jakie masz fundusze. Ja osobiście uważam, że proste.pl to najkrótsza droga do znalezienia dobrego hostingu tylko, że co za tym idzie drogiego. Jeśli dobrze poszukasz znajdziesz o wiele tańsze rozwiązania. Proste.pl to oferta dla ludzi, którzy nie mają ochoty szukać lepszych ofert, przenosić się w razie jakichkolwiek problemów (jak to np. było z neteasy).

Do autora tematu, dla poważnych przedsięwzięć z reguły nie używa się shared

Ale 1000 użytkowników, które w pierwszym poście zadeklarował spokojnie udźwignie shared hosting pod warunkiem, ze to nie bedzie jakis wytwór z początku tego wieku (bez cache nie ma co przenosić się na shared).

Pozdrawiam i życzę sukcesów w branży.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

top100 nie jest wyznacznikiem jakości itp.

My jesteśmy na top100 ale pod inną nazwą i nie widzę powodu aby się tam promować.

dh też może mieć takie zdanie. Każdy działa jak mu pasuje.

@kalinowski

Jeszcze pamiętam tą reklamę w faktach i kilka tyś online :piwko2:

prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.
Minimalna konfiguracja: 2 procesory, 32gb ram, dyski ssd.
Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 Serwery VPS i Dedykowane.

fidma: tak, agregat jest, ten sam co dla calego fimu, nikt w budynku biurowym nie pozwoli miec ci na pietrze pomiedzy biurem pani krysi, a biurem pana stasia kopcacego agregatu..

co do do top100 to ty na razie zdajesz sie nic nie wiedziec, bo nie ma on nic wspolnego z rejestracja domen.. dodatkowo to zadna statystyka nie dziala z sama siebie, jesli prasa chce byc monitorowana rejestruje sie w zkdp, ktory "mierzy" ilosc sprzedanych egzemplarzy danego pisma, tutaj wystarczy wyslac nowe domeny ktore sa na dnsach..

pozdrowienia.

googlerulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności