Skocz do zawartości

Jaki serwer na portal spolecznosciowy typu NK

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

Proste.pl to oferta dla ludzi, którzy nie mają ochoty szukać lepszych ofert, przenosić się w razie jakichkolwiek problemów (jak to np. było z neteasy).

Nadal czekam na info czy konto 4GB da się potem powiększyć w proste.pl

Wiele ofert jest tanich i wyglądających dobrze. Dla mnie oferta w nazwa.pl jest super fajna tylko szkoda że są problemy innej natury jak np: trudności z wordpressem. Byłem tez kiedys w cyberdusk i oferta super tylko ze chłopaki pozostawili swoja firmę i zyła sobie własnym życiem ;-)

Więc oferta to nie wszystko bo są inne ukryte problemy.

Ja polecam OVH. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości.

zgadzam się ale mnie interesuje hosting do 300 zł rocznie a w OVH jest spory problem z rozmiarem bazy danych (limit do 40 mb) a powiększenie jest drogie i małe

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności