Skocz do zawartości

[wykonam] obejrze Twój sklep internetowy

sagittariuspl

Rekomendowane odpowiedzi

wiele firm prowadzi sklepy internetowy. cześć z nich dochodzi do wniosku, ze czas zacząć się pozycjonować - bo jak twierdzą 'seowcy' - to przynosi większe zyski. ale czy zawsze?

jak w każdej branży - sa specjaliści i sa mrówki wykonujące 'tylko' pracę.

chętnie spojrzę na Twoj sklep i przyjrzę się dzialaniom, ktore podejmujesz lub jak wykonują swoją prace osoby, którym zleciles prace.

czesto do poprawy jest wiele - usability, pozycjonowane frazy, optymalizacja, społecznosc (lub jej brak). jest wiele aspektów, których zaniedbanie grozi zmniejszeniem Twoich dochodów - Twoich pieniędzy, których nigdy nie zobaczysz.

napisałem, że zrobię to za darmo? kurcze, mój błąd. koszt każdego 'audytu' ustalimy wspólnie, ale skoro slowo się rzekło - jeżeli wynik moich prac Cię nie zadwoli - NIE ZAPŁACISZ ANI ZŁOTÓWKI!

tak, to prawda. jeżeli uznasz, ze moje wskazówki sa cenne - wtedy poprosze o wynagrodzenie. zapłacisz mi tylko za prawidzwe wyniki - czyli Ty zarobisz wiecej w sklepie i podzielisz sie ze mna malym procentem.

zapraszam do kontaktu - co mozesz stracic? tylko 5 minut na napisanie emaila do mnie

kontakt

Dawid Chojnacki

dawid_chojnacki@o2.pl

gg: 9997149 (proszę nie pytać czy jestem dostępny)

// EDIT

prosze wybaczyc pisanie oferty na kolanie. kolejny raz bylem swiadkiem jak pieniadze ida w bloto - ale za to sklep ma wysokie pozycje w serpach (i co z tego - nic) i pisalem pod wplywem impulsu :)

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności