Skocz do zawartości

Wyszukiwarka

magda90

Rekomendowane odpowiedzi

Mam skrypt wyświetlający filmy. Problem jest taki, że wyszukiwarka nie działa poprawnie po wpisaniu dowolnego słowa zawsze wyświetla wszystkie filmy a nie te, które zawierają wpisywane słowo klucz ;) Może ktoś z Was będzie wiedział o co kaman bo ja php raczej na nie jestem. Poniżej zamieszczam fragment kody, który za to odpowiada(tak przynajmniej mi się wydaje). Jakby co to mogę jeszcze zrzuty z bazy danych zrobić :piwko2:

Jeszcze link do wyszukiwarki -> link

<form action="index.php" method="get">
<input type="hidden" name="page" value="wyszukiwarka">
  <td width="101" height="16">
  <p align="center">
 <font face="Tahoma" style="font-size: 8pt" color="#666666"> Słowo kluczowe:</td>
  <td width="140" height="16">
 <font face="Tahoma"><span style="font-size: 8pt"><b><input type="text" name="keyword" size="25"></b></span></font></td>
  <td width="74" height="16"><font face="Tahoma">
 <span style="font-size: 8pt"><b><input type="submit" name="submit" value="Szukaj"></b></span></font></td>
</tr>
<tr>
  <td width="323" height="49" colspan="3">
  <p align="center"><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt" color="#666666"><?
 if(isset($_GET['submit'])):
{
$sql = "select * from stuff where tytul like '%$keyword%'";
$result = mysql_query($sql);

echo "<p><b><br><br>Wyniki wyszukiwania:</b></p>";  

while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC))
 {
 $id=$row['id'];
 echo "<font size=2><a href=\"index.php?page=display&id=$id\">".$row['tytul']."</a><br>";
 }
} endif;
?></font></td>
</tr>
 </table>
 </center>
</div>

Darmowe gry flash online - zapraszam :) a tutaj 50 PLN zwrotu za zakład

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności