Skocz do zawartości

BL w Yahoo

banalny

Rekomendowane odpowiedzi

e-weblink na kontach pro sprawdza co drugi dzień

katalogiseo.info sprawdzają co 3 dni...

Xann, czy Ty czasem nie przesadzasz? Jak ktoś będzie pytał jak dojechać do Krakowa, to każesz mu kupić samolot?

Ile masz tych stron do sprawdzenia? Jak chcesz to wykorzystać w jakimś skrypcie to musisz zlecić wykonanie

takiego narzędzia, a jak jednorazowo to pobaw się tym:

https://www.katalogiseo.info/Yahoo,BL

..nie wiem, ile stron jest sprawdzić to narzędzie, jak się dowiesz daj znać :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Mar ale powiedz mi czy źle odpowiedziałem bo nie rozumiem tego porowniania z samolotem ?

Każdy używa e-weblinka do rożnych celów jedni do reklamy swoich stron , inni do pozycjonowania , inni do sprawdzania czy ktoś do wordpesa nie podpiął 1000 linków w stopce bez wiedzy właściciela , inni do monitoringów fraz , a ktoś inny do liczenia BL mało tego możez na jednym koncie monitorowac 500 domen i to za freee

to naprawde nie rozumiem o co chodzi z tym samolotem ?

Marketing internetowy dla firm

Xann, myślę, ze rozumiesz i to dobrze. A co porównania z samolotem napisz co w tym takiego nie zrozumiałego?

To, że polecasz narzędzie które służy do czegoś innego? I nie ma nic wspólnego z tym tematem?

Jak ktoś będzie pytał o sprawdzanie PR to też podasz e-weblinka? Śmieszy mnie Twój marketing (przykład sekretarka).

..nie ważne jak, byle by gadali. Tyle w tym temacie ode mnie. Mam nadzieję, że nie tylko ja to widzę.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Niby forum związane z Google a większość użytkowników nawet nie potrafi wpisać prostego zapytania

https://www.google.com/search?q=yahoo+bl+function

Nie mówiąc już o tym, że pierwszy wynik to właśnie temat na tym forum, więc z wyszukiwari forum też chyba niewiele osób korzysta ;)

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

• 1 miesiąc temu...
Jest jakaś alternatywa dla nie działającego (...)
Już działa prawidłowo.

Mar.

skrypt Mara sprawdza do kilkudziesięciu linków, inne narzędzia podobnie; potem dostajesz odpoczynek i skrypty pokazują 0. Moim zdaniem sprawa nie zależy od skryptu - można ręcznie wrzucać co jakiś czas 10-20 linków lub napisać taki automat; na raz nie da się tego zrobić dla kilkuset stron. Zabezpieczenia Yahoo przed automatami skutecznie to blokują.

@screw, to narzędzie zostało stworzone jako poglądowe, pozwalające odpytać kilkadziesiąt serwisów,

nie w moim interesie jest robienia skryptu odpytujące setki domen, jeśli ktoś jest w posiadaniu takiej ilości,

powinien posiadać do tego własny skrypt.

na raz nie da się tego zrobić dla kilkuset stron.
Da się, korzystając z kilku serwerów, kilkudziesięciu itp.

Mar.

Mar, ja to doskonale wiem ;). Pisałem tylko aby mniej doświadczeni użytkownicy nie dziwili się czemu po powiedzmy 30 wynikach nagle jest cały czas 0.

Da się, korzystając z kilku serwerów, kilkudziesięciu itp.

W zależności jakie są założenia skryptu może korzystać z wielu serwerów, albo odpytywać yahoo co jakis odstęp czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności